Faruk Darıyerli ve Veysel Çakar'a bir kaç soru

  • 11.06.2012 00:00

 Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Sayın Çakar ve bu vakfın basın sözcüsü Faruk Darıyerli, hafta sonu yaptıkları basın toplantısında reçete hırsızlarının, cinsel tacizcilerin, intihalcilerin üniversitede ne işi var diye soracaklarına, bu olayları gündeme getiren sivil toplum örgütlerine, milletvekillerine ve basın organlarına parmak salladılar.

Sayın Çakar ve Darıyerli üniversitenin ”yıpratılmasına asla müsaade” etmeyeceğiz dediler…

Sayın Çakar,

Sayın Darıyerli:

“ Yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğiz “ dediğiniz üniversitenin Türkiye’de en fazla “ Mobbing” (çalışanlarını yıldırma) uygulamasının yapıldığı bir bilim yuvası olduğunu biliyor musunuz?

“Yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğiz”  dediğiniz üniversite rektörünün baş danışmanı ve aynı zamanda tıp fakültesi dekan yardımcısı Recep Özmerdivenli’nin Yargıtay 11. Ceza dairesi tarafından “ reçete hırsızı “ olduğunun belgelenmesi sizi hiç rahatsız etmiyor mu?

Bırakınız çalsın,

Bırakınız çırpsın mı demek istiyorsunuz?

Sayın Darıyerli; basın açıklamanızda: “ … bu ülkede hukuk var “ demişsiniz…  e iyi ya!

Yargıtay 11. Ceza Dairesi, 2012 Ocak ayında bu zatı muhterem için kesin hükmü vermiş: 

Recep Özmerdivenli’ye sen: “ reçete hırsızısın “ demiş.

Sayın rektörün hukuku “ guguk ”  yapmasına neden çanak tutuyorsunuz?

Bilerek ya da bilmeyerek, neden siz de bu suça ortak oluyorsunuz?

Eşini bir trafik kazasında kaybetmenin şoku ile depresyon geçirerek Kayseri Gevher Nesibe Hastanesi’nde kaldırılan ve aynı hastanede yatarak psikolojik tedavi gören L.Y isimli hastaya cinsel istismarda bulunan hastane müdür yardımcısı Adnan Coşkun isimli cinsel sapığı savunmak sizlere mi düştü?

Ayda 30 bin civarında hastanın hizmet satın aldığı Düzce Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesine -işlediği suçu kendisini de itiraf etti-  cinsel istismar suçu işlemiş Adnan Coşkun isimli sapığı hastaneye müdür olarak atanmasına nasıl gönlünüz razı olur?

Sayın Çakar,

Sayın Darıyerli,

Sizler eşinizi, çoluk çocuğunuzu, torununuzu böyle bir adamın müdür olarak çalıştığı hastaneye huzur içinde gönderebilir siniz…

Ama,Düzcelilerden sizin gibi davranmamızı hangi hakla istersiniz.

Siz kim oluyorsunuz!

Size bu hakkı kim veriyor?

 

Basın toplantısında rektörü eleştirenlere, üniversite ile ilgili haber yapanlara aba altından sopa göstererek bolca parmak sallamışsınız…

Sayın Çakar,

Sayın Darıyerli,

O parmağı bize değil, üniversiteyi bu hale getiren Rektör Şerifoğlu ve yandaşlarına sallayın…

Bizler milletimiz adına, halkımızın değerleri adına, Düzcemiz adına, hırsızlara, tacizcilere, intihalcilere ve bunları bu görevlere getiren rektöre hesap sormaya devam edeceğiz…

Adnan COŞKUN ile ilgili Gazete küpürü

 

Recep Özmerdivenli'nin Yargıtay 11. Ceza Mahkemesi kararı

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums