Yeşil Düzce İçinde Beton Güller açmış!

  • 11.02.2013 00:00

 Bilirsiniz: Yeşil, hem doğanın hem de insan ruhunun, Ruhaniyetin rengidir. Bir zamanlar Düzce’de bu renk her ikisini de temsil ediyordu. Çocukluk ve ilk gençlik yıllarımızda öyleydi de, evet!

Artık o dünde eskide kaldı…

Bugün kent merkezindeki camilerimizin bile her tarafı mermerlerle döşeli, yeşilden eser yok şimdi…

Yeşilin, Düzce’de teker teker yok edildiğine sayısız örnek verilebilir ancak güncelliği açısından İnönü Parkına yapılan muhtarlık binasından söz etmek istiyorum.

Son 10 gündür yerel basın organları İnönü Parkının içinde yapımı devam eden Kültür Mahallesi Muhtarlığına ait olduğu ileri sürülen inşaatı gündeme taşıyor.

Ne acı ki, belediyeden ve muhtarlıktan bugüne kadar konuyla ilgili en ufak bir açıklama, izahat yok.

İnsan sormadan edemiyor?

Eyyy bu kenti yöneten yetkililer! Memlekette yer mi kalmadı da bu binayı kör göze parmak misali gözümüze gözümü sokmaya kalkıyorsunuz!

Parkın her tarafını özel bir şirkete kiralayıp yeşili betonlaştırmasına müsaade ettiğiniz yetmezmiş gibi şimdide muhtarlık binası yapmak da ne demek oluyor.

Her şeyin en iyisini biz biliriz karalılığına olanlar, bildiğim bildik çaldığımı düdük misali, vatandaşın gözünün içine baka baka temelini attıkları muhtarlık binasının toprak dolgusunu yapmak için dozerlere iş emrini vermişler bile…

Günlerdir işin peşini bırakmayan basın organlarında çıkan haberlere inat, Düzce Belediyesinden hiçbir yetkilinin kamuoyuna bilgi vermeme inadını sorgulamak, Başkan Bayram ve ekibinin 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için geri sayım sürecinin başladığı bugünlerde, özellikle halkla ilişkiler alanında giderek hata yaptığını altını çizelim.

Bu da başka bir yazının konusu olsun…

*************** / **************

 

YAZIYA KONU OLAN HABER LİNKİ

Basmaya çim kalmadı

Düzce şehir merkezinde yeşil alan bulmakta zorlanılırken, Düzce Belediyesi’nin İnönü Parkı içinde yaptığı muhtarlık hizmet binası nedeni ile tepkiler her geçen gün çığ gibi büyüyor. Muhtarlık binasının İnönü Parkı içinde bulunan yeşil alana kimin fikri ile yapıldığı yönünde ciddi bir açıklama gelmiyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums