AYNALARINI KIRMAMALIYDILAR..

  • 26.06.2019 00:00

 İstanbul seçimini tek adam rejiminin neden kaybettiği üstüne derin analizlere gerek yok, soğukkanlı analizler bundan sonrası için yapılmalı, çünkü hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, bana göre 23 Haziran'ın en özlü mesajı budur.

Sokak röportajlarını izledim, sokaktaki vatandaşlar da AKP-MHP bloğunun kaybetme nedenlerini çok sarih biçimde ifade ediyorlar, özellikle 31 Mart’ta bu bloğa oy vermiş olan vatandaşların 23 Haziran’da neden karar değiştirdiklerine dair düşünceleri çok dikkat çekiciydi. Gerçekten de her şey o denli çıplak, AKP kendini mağlubiyete götüren nedenleri altın tepsi ile muhalefete sundu. Böylesine aymazlık ancak kendinde yenilmez ve hatta Tanrısal bir güç vehmeden, tarihte örnekleri hiç de az olmayan tiranlara özgü patolojik bir durumdur.

Facebook’ta yorumları tararken başlığımdaki bu ifadeye rastladım, her şeyi çok özlü ifade ediyordu, daha geniş anlamıyla da demokrasi dediğimiz şeyin varlıkbilimsel koşullarını; çok beğenmiştim, ancak bu ifadeyi kullanan paylaşımcıya dikkat etmemişim, dönüp tekrar taradım ama bulamadım.

Gerçekten de aynalarını kırmamamalıydılar.

Kırılan ayna ise tekrar yapıştırılamaz ve hatta kırılan ayna sahibine uğursuzluk getirir derler!...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums