Çekya'nın kararına neden şaşırdık ki!

  • 1.02.2018 00:00

 Kimilerine göre "Çek Cumhuriyeti", yeni geçerli tanımlaması ile "Çekya"nın terörist PYD'nin lideri Salih Müslim'i serbest bırakmasına tepkiler çığ gibi büyüyor.

Suriye'nin Afrin bölgesindeki PKK /YPG oluşumlarının temizlendiği bir sırada örgütün lider kadrosunun başındaki Salih Müslim'in yakalanıp ardından mahkeme ile salıverilmesi siyasi ve diplomatik seviyede Türkiye'nin yoğun tepkisini çekti.

Ama bana dün sorsaydınız; mevcut konjenktüre bakarak, Türkiye'nin resmi iade talebinde bulunduğu Müslim'in verilmesinin asla ve asla mümkün olmadığını söylerdim.

Ben zaten açıkçası, Salih Müslim'in tutuklamasına bile şaşırdım o bile kendilerinden beklenmeyecek bir adımdı.

Neden mi?

Başından beri Türkiye'nin haklı harekatının durdurulması için siyasi diplomatik askeri doğrudan ve dolaylı, kirli ve açıktan her tür girişimde bulunulmadı mı? Daha bu sabah Fransa Cumhurbaşkanı Macron Türkiye'nin harekatı aleyhine konuşmadı mı?

Avrupa Birliği'nden Avrupa'nın neredeyse tüm ülkelerinden, hatta NATO'dan bile bir an önce "Türkiye bu harekatı durdursun" şeklinde açıklamalar gelmedi mi?

Almanya'ya bu kadar her açıdan elinin kolunu kaptırmış bir Çekya, verdiği çeşitli tavizlerle Batı'da tutunmaya çalışan Prag yönetiminin, Türkiye'ye bu kadar baskıda bulunan teröristlerin bu dostlarının nasıl bir tepki vermesini bekliyordunuz ki...

15 Temmuz'da vatana ihanet edenlerin kaçtığı ülkeler daha bunları bize vermezken siz Salih Müslim'i vereceklerini mi bekliyordunuz!

Hep söylüyoruz, Türkiye'nin bu yolda, bu haklı davasında işi zordur. O açıdan da bizim kendimizden başka güvenebileceğimiz bir dostumuz yoktur!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums