Melih ALTINOK
Melih ALTINOK Gazete: Sabah GAZETESİ

Emre Uslu itirafçı mı oldu?

  • 29.07.2018 00:00

 15 Temmuz'un ardından ilan edilen ve 'nun "asıl darbe" diyerek karşı çıktığı OHAL sayesinde 'nün kolu bacağı kesildi.

Askeri ve sivil bürokrasideki FETÖ'cüler büyük oranda tasfiye edildiler. Propaganda mekanizmaları dağıtıldı. Örgütün operasyonel gücü nerdeyse sıfırlandı. Bunu,  ya da diğer terör örgütlerine karşı verilen mücadelenin etkisinin artmasından da açıkça görüyoruz.
Ancak organizasyonun kafası hâlâ kopartılamadı. Çünkü yalnızca 'yesığınan çakma imamı değil, örgütün binlerce üst düzey kadrosunu da ülke dışına kaçırdılar.
Bu kişiler de yurt dışındaki lobi faaliyetleriyle imaj yapıyorlar... "Yıkılmadık ayaktayız" diyorlar... Geride bıraktıkları FETÖ üyelerini bir arada tutmaya, itirafçıolanları engellemeye çalışıyorlar.

***

Ne var ki, meşru müdafaa sürecini atlatan , bir süredir FETÖ'ye karşı yapısal tedbirler aşamasında. 24 Haziran seçimlerinden, FETÖ ile mücadeleyidarbe değil birinci görev sayan bir iktidarın çıkması da kuşkusuz süreci hızlandırdı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de, Avrupa'da, Kafkaslar'da, Uzak Asya'da, 'da bu çetenin peşinde. Her gittiği ülkede masaya önce bu dosyayı koyuyor...
Dışişleri, istihbarat ve güvenlik güçleri de her gün bir yabancı ülkede bu kaçakları yargıya teslim etmek için operasyonlar yapıyor.

***

Peki, işler Türkiye için iyi gidiyor mu? Sorunun cevabı geçen gece, FETÖ'nün en zor günlerinde kuyruğu hep dik tutan, örgüt mensuplarına da aynı şeyi telkin eden meşhur firariden geldi.
Sosyal medya hesabı üzerinden "Bulunduğunuz yerleri terk edin. Hoca Efendi'nin emri" diyen Emre Uslu, FETÖ'cülere bazı tavsiyelerde de bulundu.
Türkiye'nin eski Türkiye olmadığını artık işlerin değiştiğini söyleyen Uslu'nun FETÖ'cüleri panikleten uyarılarından bazıları:
Eve ve işe aynı saatlerde girmeyin... Issız yerlere gitmeyin... Çevreyi kontrol etmeden evden çıkmayın, otomobilinize binmeyin... Yabancı ülkelerin istihbarat servisleriyle iletişime geçin... Telefonunuzun şarjı hep dolu olsun...
Uslu haklı!
Şeytan azapta gerek. Bu ülkede bir gecede yüzlerce canı alan o çeteye üye olanlar yoğurdu bile üfleyerek yesinler... Zira her gün biri bir gün hepsipaketlenip Türk yargısı önünde hesap vermek üzere buraya getirilecekler...
Ancak bu göbekli firari, niye uslandı, kaçakları panikleten, yakalanmış olanları da itirafçılığa sürüklemesi muhtemel bu doğruları neden söylüyor merak konusu?
Sakın itirafçılığı seçip Türkiye istihbaratına çalışıyor olmasın?
Olmaz olmaz. Kendi ülkesine karşı yabancı servislere çalışan biri postu az deldirmek için arkadaşlarına neler yapmaz ki?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums