İSTANBUL AŞKINA İHANET ETTİ

  • 15.04.2019 00:00

 İstanbul aşkına öyle bir ihanet etti ki kendine aşık olanın hem de düşmanına kaçtı.

Aslında İstanbul kendine aşık olana ihanet edeceğinin işaretlerini veriyordu.

 Hatırlanırsa İstanbul’a aşık olan da İstanbul’a ihanet ettim beni bağışlasın demişti.

İstanbul’a  bundan sonra her istediğini yapacağım o benim yaşam kaynağım,ben onsuz yaşayamam diye feryat etse de..

İstanbul kendisine aşık olanın samimi olmadığını anlamış olmalı ki sabırla  31 Mart’ı beklemiş.

Kendine aşık olanı tatlı yalanları ile baş başa bırakarak kaçmayı kafaya koymuş, bohçasını da hazırlayıp kendini kaçıracak beyaz atlı prensini bekliyormuş.

Ve o gün gelince kendisine aşık olanı terk edip düşmanının kıratının terkine binerek, kendini mutlu edecek prensine kaçtı.

Reis,İstanbul’a aşık olan düşmanına kaçan bu güzel su perisi kızı geri almak için, gönüllü değil zorla kaçırıldığını iddia ederek iktidarına ve devlet gücünü kullanarak, bu güzel kızı almanın yollarını arar oldu.

Ama kız kaçalı tam on dört gün oldu kime kaçtığını da açıkça söylüyor ve ben onunla evleneceğim diyor..

Güzel kız bana aşık olanda biliyor  benim ona aşık olmadığımı,o bana çok ihanet etti sayısını unuttum kendisi de bana ihanet ettiğini  itiraf etti, canlı yayında kameralar karşısında..

Benim resmi nikahımı yapın artık  diye avazı çıktığı kadar bağırıyor bu güzel kız.

Fakat İstanbul’a aşık olan tersini söylüyor, benim aşık olduğum beni nasıl terk eder  hem de düşmanıma nasıl kaçar diye saç baş yoluyor.

Kaçtığı adama bak, çulsuz, kariyeri olmayan kıytırık bir gecekondu bozması ilçede oturuyor, ben ise sarayımın sayısını bilmiyorum bunu ben kabul edemem diyor.

Güzel kız ise, sen saraylarında  otur iki gönül bir olursa samanlık seyran olur diye karşılık veriyor.

Etrafındakiler Reis bu gönül işi zorla güzellik olmaz dese de, o aşık olduğu güzel kızın düşmanına kaçmasını kabullenemiyor,uykusu tutmuyor, sabahlara kadar sarayında hayaller kuruyor prensesini geri nasıl alırım diye hesaplar yapıyormuş.

 Su perisi beni kaçırmadılar bana değer verecek aşığıma kaçtım diye bas bas bağırıyor ama ..

İstanbul’a aşık olan onun bu söylediklerine inanmayın, o baskı altında can güvenliği olmadığı için öyle konuşuyor diyerek, kendini haklı çıkartmak için aynı sözü tekrarlıyormuş.

Reis,kim ne söylerse söylesin o kız bana geri dönecek, ya benim olacak  ya da onu kimseye yar etmem diyormuş.

Ben eşime dostuma nasıl anlatırım İstanbul’da tökezlersem Türkiye’de yıkılırım diyordum..

Etrafında olanlar Reise kız seni istemiyor, artık senin çok değiştiğini kendisine hakaret ettiğini,şiddet uyguladığını,iftiralar attığını ve sözünde de durmadığını sürekli yalan söylediğini söylüyor,ben onunla bundan sonra bir araya gelemem artık mümkün değil ,ahrette bile olamaz diyor.

Kim ne derse desin onu er geç geri alacağım ben ona  kendimi sevdireceğim bana bir şans tanısın, onunla tekrar evleneceğim boy boy çocuklarımız olacak,bizim mutluluğumuzu herkes kıskanacak diyormuş ta, başka bir şey demiyor olmuş Reis.

Hatta Rüyasında Reis sürekli hayaller kuruyor veya sayıklıyormuş o kız benim olacak diye..

En sonunda İstanbul haber salmış yakınları ile; söyleyin Reise bu iş bitti karşıma çıkmasın,hayatımdan çıkarttım onu ne  yaptığımın farkındayım..

Yakında düğünümüz olacak kaçtığım adamla  evleniyorum,hatta  düğün davetiyemiz  basıldı bile..

Herkes kaderine boyun eğecek ve bedelini de ödeyecek.

Son sözümdür söyleyin Reise.

İhanet eden ihanete uğrar” diye.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums