EDEP YAHU

  • 30.08.2018 00:00

 Cumartesi Annelerinin 700. Haftasına kitlesel destek veren insanlara polisin orantısız  güç kullanması,  demokratik kamuoyunda  çok büyük tepkiye dönüştü..

İçeride muhalif basın ve demokrasi güçleri ile dış basın  bu orantısız polis şiddetini medya birinci sayfadan görüp, ilk haber olarak verip sosyal medyada da   etkili paylaşımlarla,bu saldırıya  büyük bir kamuoyu oluşturdu.

polis şiddetine karşı gösterilen tepkiler içişleri bakanı Süleyman Soylu’yu  çok zor duruma düşürmüş olmalı ki, ne söylediğini bilmeyen,ağzından çıkanı kulağı duymayan edep dışı bir açıklama yapması kamuoyunda  bomba etkisi yarattı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, devlet tarafında ortadan kaldırılan Cumartesi Annelerinin çocuklarının hepsini terörist ilan edip,bunlar Eminönü’nde gezerken mi kayboldu diye açıklamada bulundu.

Bakanın  Cumartesi Annelerine daha vahim iddiası  ise yenilir yutulur cinsten değildi; tam bir hakaret ve iftira eden nitelikli suç kapsamına giren şu sözü konuştu:”Bunlar paçozlar bu paçozlara bu meydanı bırakmayız” demesin mi?

Paçoz’un sözlük anlamı TDK’ sözlüğünde aynen şöyle yazıyor: “Fahişe”

İnsanı kanını donduran  bu söz ü insanın inanası gelmiyor ama   bu sözü bir ülkenin İçişleri Bakanı söylüyor  sağır ve dilsiz yargı ortalıkta yok;mesleğine saygı duyan medeni cesareti olan bir tane  Cumhuriyet savcısı devreye girerek dava açmaya cesaret edemiyor.

Bu da yargının talimatla çalıştığının göstergesidir.

Bakanın bu açıklamasına edep yahu demekten ve  kötü söz sahibinindir diyerek terbiyemizi bozmadan, bakanı yalanlayan açıklamalara yer verelim.

Bakanın Terörist dediği Hasan Ocak 1965 Tunceli doğumlu  öğretmen adayı olan üniversite mezunu biri, ataması yapılmadığı için çay ocağı işletiyor.. 21 Mart 1995 tarihinde İstanbul Aksaray’da güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınıyor ,25 Mart 1995 tarihinde Beykoz Buzhane Köyü Dedeler Mevki’de işkence ile öldürülerek yol kenarına atılıyor.

Bakan Soylu Hasan Ocak’ı terör örgütü TKPML  üyesi olduğunu iddia ediyor ama Hasan Ocak’ın terör örgütü olduğuna dair   elde belge olarak ne bir polis tutanağı, ne savcı iddianamesi ne de ortada mahkeme kararı var.

Bakan Soylu’yu yalanlayan Cumartesi Annelerini teyit eden ve Hasan Ocak davasının kronolojisinin çıkartan 50.Hükümetin İnsan Haklarından sorumlu Devlet Bakanı Algan Hacaloğlu’nun ;28 ağustos 2018 tarihli Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan “Çekin haksız hukuksuz elinizi 81 Yaşındaki Emine Ocak’ın üzerinden” başlıklı  çok ciddi bir yazısı yayınladı..Hem de Bakanın yüzüne tokat gibi atılmış bir yazı.. Kaçıranların mutlaka internetten bularak okumalarını öneririz.

Algan Hacaloğlu’na kulak verelim:AİHM Türkiye’yi “Yaşam Hakkını İhlal Ettiği” gerekçesiyle suçlu bulmuş, Temmuz 2014 yılında Devletin Hasan Ocak’ın  ailesine 25 Bin Euro manevi taziminat ödemesine karar vermiştir.”

Terörist dediği kişiye tazminat ödeyen devlet dünyanın neresinde görülmüş?

Kayıp insanları terörist ilen eden bakanın bunlardan haberi mi yok, yoksa varda devlet terörünü bertaraf  etmek mi istiyor?

Bakan Soylu’ya soralım nasıl oluyor da AİHM teröriste devletin tazminat ödemesine karar veriyor, buna bir açıklama getirir misiniz?

Hasan Ocak’ın annesi Cumartesi Annelerini en yaşlısı  81 yaşında olan  Emine Ocak 25 yıldır  oğlunun akıbetini arıyor ama devletin güvenlik güçleri   yerlerde süründürülerek, polisler tarafından gözaltına alındı;bu gözaltını bir tarafa bırakın,  bu yaşlı anneye ipleri Mehmet Ağar’ın elinde olan  Bakan Soylu  Pacoz(Fahişe) diye hakaret edip iftira attı.

Bu hakareti edip  iftira atarken  hiç mi vicdanınız rahatsız olmadı,bu kadar mı aklınızı öfkenize,kininize  teslim ettiniz.

Cumartesi annelerinin yapılan  hukuksuz saldırılara tepkiler çığ gibi büyüyor hatta yandaş medyanın biraz yüreği sızlayanlar bile,bile diyoruz bu kadarı da pes dediler.

Bakan Soylu daha dört yıl önce Cumartesi Annelerine deste çıkarken, Erdoğan’a da senden hesap sormazsam bana da namert desinler diye kükremişti.

Görüldüğü gibi meğer  bakan  Soylu aslan taklidi yapıyormuş.

Biz de kötü söz sahibinindir deyip Edep Yahu diyerek yazıya noktayı koyuyoruz.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums