NEKROFİLLER GÖREV BAŞINDA

  • 19.09.2017 00:00

Bir deyim vardır ya rüyamda görsem inanmam diye.

İşte  ülke ve toplum olarak böyle bir şeyi yaşadık ve maalesef yaşadığımız rüya değil gerçeğin ta kendisiydi.

Bir faciadan kıl payı dönüldü,  tarihte ve dünyada eşi benzeri olmayan ilk defa bir insanlık suçu işlendi bu topraklarda.

Hem de bu olay güvenliğin hat safhada olduğu ülkenin başkentinin burnunun dibinde oldu.

Kim bize bu utancı yaşatanlar ve nefret suçu işleyenler?

Aslında  ço yabancı değiller  tanıdık birileri bunlar.

Bu Nekrofiller  1979 yılında  Kahraman Maraş’ta 110 kişiyi  Alevi ve komünist diye evlerini işaretleyerek çoluk çocuk,yaşlı, kadın demeden kurşuna dizen,yaşlı kadını azığa oturtan,1993 yılında Sivas Madımak Otelinde  35 aydını diri diri yakan,Çorum da aynı katliamı yapan eli kanlı, ırkçı faşistlerin mirasçılarıdır bunlar.  

Faciadan kıl payı dönülen olayın kısa özetini yapalım.

Olay 13 Eylül 2017 Tarihinde HDP eş Genel başkanı Eski milletvekili Kandıra ‘E’ tipi cezaevinde tutuklu Aysel Tuğluk’un vefat eden annesi Hatun Tuğluk’un cenazesinin defin işlemi yapıldığı Ankara Gölbaşı İncek Mezarlığında oluyor..

 Aysel Tuğluk’un annesi  Hatun Tuğluk(78) vasiyet etmiş ölürsem beni Gölbaşı  İncek mezarlığına defnedin diye.HDP’li milletvekilleri,partililer ve Aysel Tuğluk yakınları ve sevenleri cenaze defin işlemini yaparken ilk önce 15-20 kişiden oluşan bir grup ırkçı faşist güruh burası şehitlik mezarlığı;Ermenileri,Alevileri ve Kürtleri gömdürmeyiz diye slogan atarak cenazeye katılanlara saldırırlar..

Hem de bu saldırıyı polislerin gözünü önünde yaparlar hatta HDP milletvekili  Sırrı Süreyya Önder’in açıklamalarına göre; bu ırkçı saldırganlar polislere isimlerini söyleyerek abi- kardeş muhabbeti içinde bu saldırıyı yapıyorlar ve kısa süre sonra ırkçı faşistlerin sayısı birden 100 kişiyi buluyor,görüldüğü gibi kendini bilmez üç beş kişi olmadıkları,bu saldırının organize bir hareket olduğu ortaya çıkıyor.

Hatta iş makinesi  getiriyor bu ırkçı faşistler ve HDP’lilere  siz gittikten sonra biz bu cenazeyi mezardan çıkartır ve parçalarız diye protestolarına devam ediyorlar, hem de tekbir getirerek.

Doğal olarak HDP’liler ve Aysel Tuğluk’defin işlemini yaptıkları yaşlı  kadını tekrar mezardan çıkartıp Tunceli’de toprağa vermek için mezarlıktan ayrılırken; İçişleri Bakanı ve Ankara valisi geliyor ama aradan bir saate yakın zaman geçtikten  sonra.Buna derler uyanda balığa gidelim.

Burada teselli olduğumuz; ya bu ırkçılar silahlı bir saldırıya geçselerdi sonunu düşünebiliyor musunuz?

Gerçi ölecek olanlar Alevi ve Kürtler olduğu için böylesi katliamı yapanlar hep devlet içinde korunmuş ve kollanmıştır.

Bu ırkçı faşistler devlet içinden destek görmesinler böyle bir saldırıya cesaret edemezler.

Ben bu yazıyı bitirmek üzereyken HDP’lilere saldıranlardan Murat Alp isimli birinin sosyal medya hesabından İçişleri  bakanı Süleyman soylu ve Akp’nin  önde gelen kurmaylarıyla birlikte, boy boy  çektirdiği fotoğrafları  internette  dolaşıma sokulmuştu. Bunlar çok tanıdık ve bilinen hadiselerdir bu coğrafya da.

18 yıldır kırmızı bültenle aranan Madımak katliamının bir numaralı sanığı  35 kişinin  katili Cafer Erçakmak’ın; Sivas emniyetine birkaç kilometre bir evde yılarca yaşadığı,ölümüyle ortaya çıkmadı mı?

Mezarlıkları ortak alan olmaktan çıkartıp ölülerimizi ayrıştırıp ve yarıştırdığımız  bu ürpertici duruma nasıl geldik?

Bizim neslimizi bozdular dindar ve kindar nesil yetiştirmek isteyenlerin politikalarının ürünü değil mi bunlar?

İnsanlık tarihinde eşi benzeri olmayan bu soysuzluğu ve alçaklığı dünyaya nasıl anlatacağız,bu insanlık ayıbımızı nasıl ortadan kaldıracağız,anlımıza sürülmüş bu lekeyi nasıl yok edeceğiz?

Mezarlığı paylaşmayan bir toplum nasıl eşit şartlarda kamusal alanı paylaşacak?

Alevi ve Kürt oldukları için mezarlığa defnedilemeyen, bu insanlar bu ülkede  kendilerini nasıl güvende hissedecekler?

Kimse sağa sola çekmesin; bu olay Irk,din ve mezhep üzerinden sistematik olarak  yapılan siyasetin sonucudur.

Özellikle partili Cumhurbaşkanın  konuşmalarını dikkatle dinleyin;Erdoğan  içinde din, ırk ve mezhep geçmeyen,biz ve onlar demeden hiç bir  konuşmasını bitirmiyor.

Cumhurbaşkanı kendine muhalif olan Kürtlere zerdüş demesi,Reyhanlı’da benim 52 Sünni vatandaşım şehit oldu sözlerini hatırlayın.

Yine Cumhurbaşkanı seçim meydanlarında 7 ilde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun aidiyetine vurgu yaparak;Kılıçdaroğlu  Alevi ama Aleviyim diyemiyor diye,meydanlarda binlerce siyasi  taraftarlarına Kılıçdaroğlu’nu yuhalatmadı mı?

 Alevilerin Cem evinin tanınmaması ve kültürlerinin yok sayılması Diyanetin Camiden başka bir ibadet yeri tanımayız kararının, bu olayların ortaya çıkmasının  alt yapısını oluşturmadı mı?

Dünyanın hangi ülkesinde ve tarihte defnedilmiş bir cenaze tehditle mezardan çıkartılarak,başka bir mezarlığa nakledilmiş?

Bu insanlık suçunu ilk defa  insanlığa biz yaşattık hem de kendi insanlarımıza, bununla övünebilirsiniz; alçak, soysuz,  Nekrofiller.

Kimse çıkıp ta dünya bize düşman yabancılar da ırkçı diye bağırmasın.

İnsan referanslı hayata bakmayanlar insan olamazlar.

Hani siz dilinizden düşürmediğiniz‘yaratılana saygı duyarız yaratandan dolayı’ diyorsunuz ya sahtekarlar.

Hatun Tuğluk’u Allah yaratmadı mı, Nekrofiller? 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums