ONDOKUZ HAZİRAN’ DA BULUŞALIM

  • 14.06.2017 00:00

 19 Haziran 2017 Tarihinde  ne var diye soracaksınız haklı olarak?..

Kadim dostum Mehmet Altan ve Ahmet Altan’ın   İstanbul Çağlayan Adliye Sarayında  26.Ağır ceza mahkemesinde saat dokuzda duruşmaları var..

Tam dokuz ay on gün sonra Altan kardeşler  ilk defa mahkeme karşısına çıkacaklar.

İddianame üzerine bir şey yazmayacağım,yazılacak ve üzerinde durulacak bir iddianame de değil, sipariş üzerine hazırlanmış bir müsveddeden başka bir şey ifade etmiyor hukuki olarak.

Altan kardeşlerin avukatı Ergin Cinmen’in tanımıyla OHAL’den sonra tutuklanan gazeteciler tutuklu değiller, tutuluyorlar.

Savcı iddianamesinde; Altan kardeşler için üç kere ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istiyor, bir de savcının  inandırıcılığı olmayan başka bir idiası;Altan kardeşler terör örgütü üyesi değillermiş ama terör örgütüne destek veriyorlarmış bu da nasıl oluyorsa?

Kısacası iddianameden öte tam bir kurgu.

Altan kardeşler çıktıkları bir televizyon kanalında süpliminal bir darbeden bahsetmişler..

Neymiş supliminal; düşünce altına verilen bir darbe mesajıymış.

Türkiye  ilk defa böyle bir darbe komplosu ile tanışmış oldu.

İnsanın aklının yetip te gücünün yetmemesi bu olsa gerek.

İki kuşak askeri darbelere ve askeri vesayate karşı ömrünüzü vereceksiniz,hayatınız darbelere karşı  mücadeleyle geçecek;ülke kütüphanesine 21 cild sanat,edebiyat,demokrasi ve hukuk konusunda kültürel katkı sunacaksınız,ardından da darbecilikle suçlanacaksınız?

Cumhuriyet demokrasiyle taçlandırılmadıkça, Türkiye askeri vesayetten ve askeri darbelerden kurtulamaz diyen gazeteci ve düşünce adamlarının, darbecilikle suçlanıp hapislerde çürütüldüğü  bir ülke burası.

Darbecilik dünyanın en alçak hareketi diye yazılar yazacaksınız ama darbecilikten dokuz aydır içeride tutuklu olacaksınız!.. Altan kardeşlerin böyle bir yazıya dayalı  düşünce  ve mücadele tarihleri var

19 Haziran 2017 Tairhinde saat 09.’da Demokrasi ve  Hukuk ortak paydamız diyerek birey ve  demokrasi güçleri olarak Çağlayan Adliyesinde buluşalım..

Tutuklu gazetecilerin serbest bırakılması ,OHAL’in kaldırılması için..

 15 Temmuz darbesinin siyasi ayağının ortaya çıkartılması için, Çağlayan adliyesinde dbende olacağım diyelim.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums