Başkan olacağım diye saray’dan ayrıldı bir daha dönmedi

  • 11.06.2015 00:00

 Baştan şunu açıklayalım 7 Haziran  2015 tarihinde yapılan genel seçimlerin bir mağlubu var, bu tartışmasız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır.Seçim sonuçlarını Cumhurbaşkanlığı seçimiyle karşılaştırdığımızda tam 11 puan oy kaybetmiştir Erdoğan, AKP’ninoykaybı ise 9 puandır.

Seçimin tartışmasız tek galibi ise HDP’dir bütün zorluklara ,baskılara,şiddete, iftiralara ve eşit olmayan yarışa karşı   yüzde 13.12 oy almış ve barajı yıkarak Meclisin  üçüncü partisi olmuş, sandalye dağılımına göre ise 81 milletvekili çıkartmıştır.

Bu sonuçlardan sonra Erdoğan başta olmak üzere Selahattin Demirtaş’ın dışında diğer partilerin liderleri  etik olarak istifa etmelidir. İstifa müessesi siyasal yaşamımızda bir yer tutup  kültüre dönüşecekse buna bir parti lideri öncülük etmeli.

7 Haziran  seçimlerinin sonunda halk koalisyon işaret etmiştir ama en çok tartışılan Erdoğan’ın taraflı olarak sıfatına yakışmayan,anayasayı hiçe sayan, muhalefet partilerine her türlü iftira ve hakaretler etmiş;Akp’eadına seçim kampanyasını yürütmesi, seçimlerden sonra da kara mizaholarak tartışması hız kesmeden devam ediyor. Seçimlerden sonra Erdoğan’ın ortalıkta gözükmemesi sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.Sosyal medyada Erdoğan kaç saattir konuşmuyor diye sayaç kuranlar,ilanverenler,aramayaçıkanlar,Erdoğan’ı bulanlara ödüller verilecek diyenler gibi, düşündürücü mizahi mesajlar sosyal medyada dolaşıma sokulmuş durumda.

İnternette yayılan ve herkesin sosyal medya hesabından Erdoğan karşıtlarının paylaştığı,tvitırın yıkıldığı  bu mesajları  okuyunca hem güldüm ve tamam yazının başlığını buldum, diye de sevindim..Yazıya başlık bulmak yazarlar için bir sıkıntıdır.

Yazıya konu ettiğim başlığı biraz açayım;sosyal medyayı sallayan ve yıkan haber şöyle devam ediyor;”CumhurbaşkanıErdoğan’ın vesikalık bir fotoğrafını koymuşlar parantez içinde (61) yaşında,7 Haziran 2015 tarihinde sabah saraydan başkan olacağım diye çıktı ve hala dönmedi;görenlerin ve tanıyanlarıninsanlık namına ailesine ve yakınlarına haber vermelerini, bulanların ise   ödüllendirileceğini yazıyor.”

Küçük dağları ben yarattım deyip muhalefeti ve yargıyı yok sayan,17/25 Aralıktan sonra yargıyı kendine bağlayan,  basını susturan, anayasayla  belirlenmesine rağmen,yeminine sadık kalmayarak suç işleyen ve meydanlarda AKP’eadına oy isteyen ve seçim kampanyasını yürüterek ülkeyi yönetmeye kalkarsanız; al sana milli irade der halk ve seçimin üstünden  dört gün geçmiş,ortada gözükmüyor ve  sokağa çıkamıyorsunuz. Gerçi gözükmemeniz  bir yerde ailelere ve çevreye verdiğiniz gürültüden kurtulmuş olduk ama söyleyecek te çok sözümüz var.

Bir halk deyişi vardır “seni eken biçer bir gün” diye.

Komplo teorileriyle 17/25 Aralık’ta yargıya yaptığınız darbeyle, hukuksuz ve muhalefetsiz ülkeyi sana yönettirmezlerdiyenleri, Gezizekâlıların yolunda gidenlerin ,demokratik haklarını kullananları  darbecilerle iş tutanların ,yabancı güçlerin maşası olanların, yolu millete çıkmaz diyordunuz ne oldu şimdi?

Yeryüzüne yayılan evrensel bir eylem olarak yansıyan tarihi Gezi olaylarını küçümseyerek,geziciler camimizde içki içtiler,başörtülü bacılarımıza saldırıp,üzerine işediler diyecek kadar Allah’tan korkmadan iftira attınız,bunların ahı tutmaz,halk hesabını sormaz mı sandınız!

HDP proje,Selahadin Demirtaş’ı  parlatıyorlar, paralelciler ,Doğan medyasının da içinde olduğu  plan ve programı, darbecileri ve dış güçlerin oyununu Allah’ın izniyle milletim bozacak, diyordunuz ve dileğiniz ters tepti.

Akp’e 2002 yılında iktidar olduğunda da size de proje diyorlardı, ne çabuk bunu unutup, bunu diyenleri yanınıza  baş danışman seçip, düşmanlarınızın defterinden kopya çektiniz.

AKP’ye oy vermeyen Müslüman olamaz diyen sözde sahtekar imamların, kutsal dini kullanan çıkarcılara sesiniziçıkartmadınız,Diyanet İşler Başkanlığını(DİB)siyasetinize alet edip,diini propagandamakamınıza çevirdiniz, Güney Doğuda Kürtçe Kuran-ı kerim mealini sallamanız kabuledilir bir durum değildi.

Havuzda  beslediğiniz sözde gazeteci geçinen esnaf takımından oluşan yanaşma bir grubu,uçağınızın müdavimi yapıp  ülke ülke gezdirip, sizi kusursuz gösteren yazılarına ve sözlerine inanırsanız sonuçta böyle olur işte.

Sadece bir örnekle hatırlatalım size; uçağınızdan eksik etmediğinizeski cemaatçi, şimdi itirafçılık yapan, size aşık olan sahtekar adamın gazetesinin baş yazarı, seçimden önce sizin için şöyle yazıyordu; sizi doru ata benzetip açın  doru atın önünü istediği gibi yol alsın diyordu.7 Haziran seçim sonuçlarından sonra ise  sizin meydanlara inmenizin çok  yanlış olduğunu yazıyor bu dalkavuk.

Askeri darbelerin döneminde bile olmayan ya uygulamalarınıza ne demeli;Cumhuriyet tarihinde ilk defa savcılar ve hakimler görevlerinden dolayı sizin talimatınızla tutuklandı.

Yargı kararlarını uygulamadınız gibi, kaçak saray kararınauyacağınız  yerde, ey yargı gücün yetiyorsa gel yık diye derebeylik yaptınız.

Medyanın hoşunuza gitmeyen haberleri üzerine gazetecileri tehdit etmenize ne demeli,bunu sürekli yaptınız.

Size muhalefet eden toplumun hemen hemen her kesimini hain,darbeci,paralelci,dışgüçleirn uşağı demeniz, toptan yaftalamanız affedilir bir durum değildi ve milletin sağ duyusu sandıkta karşılığını buldu.

Ya yenilir yutulur olmayan ve dirhemini yiyen it kudurur misali ;muhalefetpartilerine ve özellikle de HDP için söylediklerinizi nereye koyacağız.Muhalefeti terör örgütü saymanız,HDP’yi terör örgütünün uzantısı diye hedef göstermeniz,bunlar zerdüştür, bunların adayları eş cinsel ve sözde sahte müftüler gibi hakaret ve iftiralarınızın  karşılığını;çok kullandığınız ve  dilinize doladığınız milli irade ve demokrasinin namusu olan sandıktan çıkan sonucu,nasıl yorumlayacaksınız çok merak ediyoruz?

Akıllara durgunluk veren bir başka  iddianız ise; muhalefetin sizi demokratik yoldan iktidardan indirmelerine, bunlar benim idamı mı istiyorlar;  Mısır’da Mursi’ye yapılanın aynısını bana yapacaklar  demeniz affedilir gibi değildi.

Biran önce ortaya  çıkın ve  bu soruların cevabını verin?

Bulunduğunuz yerin adresini de lütfen söyleyin sayın Erdoğan, sevenleriniz kadar   sevmeyenlerinizde çok merak ediyor.

Türk sanat müziğinin klasiklerinden olan şarkının bir sözü ile yazıya noktayı koyalım.

Kader diyemezsin  buna sen  kendin ettin.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums