Egemenler nekrofil’dir!

  • 16.03.2014 00:00

 Nerkrofil ve  haşhaşi sözcüğünü  topluma tanıtan ve meydanlarda ilk kullanan Başbakan Erdoğan oldu.

Başbakan,Haşhaşi sözcüğünü  17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra Fevtullah Gülen Hareketi için söylerken,Nekrofil sözcüğünü ise kendine muhalefet eden solcular ve Kürtler için söyledi.

İlk önce Nekrofil’in sözlük anlamını bir açıklayalım da sonra konuya gireriz..

Nekrofil:”ölü sevici.Başka bir tanımı ise ölülülerle cinsel ilişki yaşamak isteyen insanlar demek.”

Berkin Elvan’ın cenazesinde yüz binler yürürken,AB ‘den sorumlu  bakanlık yapmış birisi  tweter hesabından bu yüz binler için’ bunlar nekrofiller’ diyor..

Gördünüz değil mi ne kadar ağır ve aşağılayıcı bir kelimeyi kullandıklarının farkında olmayan insanlar sonucun nereye varacağını hesaplayamıyorlar ve toplumsal bir öfkeyle karşılaşınca da yanlış anlaşıldım, ben onları kastetmedim demeye getirerek kişiliksiz bir savunmaya geçiyorlar.

Ölçüsü insan olmayan,temel hak ve özgürlükleri tanımayan, iktidarını korumak, iktidarının ömrünü uzatmak isteyenler tarih boyunca hep nekrofil olmuş ,nekrofillerle de  ittifak yapmıştır.

Demokrasi ve hukukla ülkesini yöneten ve benim ölçüm insandır diyenlerde nekrofillik olmaz.

Nekrofil ve nekrofiller kişilere tapan tek adamın adamı olmaya ömrünü adamış,kapı kulu olanların siyasetinde görürsünüz.

Dikkatle takip edin Başbakan Erdoğan siyasi rakiplerine ve muhalif olanlara nasıl bir dil kullanıyorsa, ona biat eden siyasetten nemalanan ve ömrünü bir dönem daha milletvekili olmak için adayanlar aynı dili seçiyorlar.Bunu seçenler  yargıdan kaçan,hırsızlığı ve yolsuzluğu sabit olan, aslında kendini tarif ediyor bu nokrofil .

Bunu yapmakla hırsızlar ve dalkavuklar  Başbakana bağlılıklarını söylemiş oluyorlar.

Tarihe baktığımızda  seçimle iktidara gelmiş,büyük Almanya sevdasıyla ikinci dünya savaşını çıkartan Hitler, 52 milyon insanın ölümüne sebep olmuş tam bir nekrofildir.Tabi ki Hitler fırınlarda Yahudileri yakarken bu fırınına odun atan,on binleri gaz odalarında zehirleyen bu nekrofiller onun müttefikleriydi.

Yakın tarihimize bakalım Saddam,Esat ve orta doğunun tüm diktatörleri nekrofil bir ruhla ülkeyi yönetmediler mi?

Nekrofilller baskıcıdır,yasakçıdır,tekçidir,tek adam iktidarının peşinde olanlardır,onlar çok sesliği ve çok kültürlülüğü çok partili siyasal  yaşamı kabul etmezler.

Başbakanın siyasi rakiplerine ve politikalarına karşı çıkan demokrasi güçlerine söyledikleri, şiddetten beslenen tam bir ölü sevici dilidir.

İşte Şanlı Urfa konuşmasında Erdoğan BDP’li Belediye başkanlarını kastederek:” Eşeğin bile bir eseri var.Semer onun eseri.Bunların o da yok” diyor.

Seçimle gelen rakiplerine böyle bakan, terbiye yoksunu siyasi rakiplerinin böyle tanımlayan ve bunu eleştirmeyen hatta destekleyenler,  nekrofil değil de nedir?

Gezi olaylarından bu tarafa Başbakan ve onun nekrofilleri ölülerimizi yarıştırıyor.

Toplumu kamplaştırarak,kendi vatandaşlarının ölülerini bile ayırarak, şiddeti artırarak seçimlerden başarıyla çıkmasıyla, otoriter bir rejime doğru evrimle değil mi bu?

Yasaklar ve şiddetten beslenen  bir süreci kendine kurtuluş yolu seçen, partililerine çocuklarınız onların okullardan alın,şu mağazalardan alış veriş yapmayın,onların gazetelerini okumayın,diye çağrı yaparak meydanlarda,insanları ırkıyla,mezhebiyle tanımlayan  bir yolun sonu,Nekrofilleirn istediği bir rejime götürmez mi bizi?

Başbakanın siyasi rakiplerine kullandığı aşağılayıcı toplumu bölen,şiddeti artıran, sokağı geren dili, haklı olarak siyasi rakiplerinden de o düzeyde karşılık görüyor.

Şu soruyu sormadan edemeyiz,seçimlerden sonra bu siyasiler nasıl bir protokolde yan yana gelecekler,yan yana gelmediler peki TBMM’nde bu çatı altında nasıl bir birbirlerinin  yüzüne bakacaklar çok merak ediyoruz.

Daha kötüsü ve tehlikeli olan ise..

Başbakanın yargıya yaptığı darbeden sonra ülke tam bir siyasi krize doğru giderken,siyasi krizden beslenen kaos devreye  girerse Allah korusun, bunu kim yönlendirebilir,kaos ülkeye hakim olursa sonu demokrasi dışı rejimlere yol açmaz mı?

Askeri darbeler kaos dönemlerinin sonucu değil mi?

Bu ülkede askeri darbelerin bir siyasi alt yapısı ve geleneği yok mu?

Nekrofiller bunu unutmuş görünüyor ama dünya konjoktürü bunu tekrar ülke gündemine getirirse,kim bunu önleyebilir?

Yalnız şunu bilmeliyiz, küreselleşen dünyada tek adam rejimlerinin yeri yok bu kapandı “Arap Baharı” bunun sonucu değil mi?

İnsan hakları hiçbir ülkenin içişleri olmadığının yaşandığı dünyada yasaklarla, şiddetle,muhalefetsiz bir ülke yönetimini kimse size bırakmaz ve yönetemezsiniz de.

AB değil Şenghay beşlisinin içinde yer almak hayra alamet bir yol değil ve yol kısa iken dönün,bizde güzel bir söz  vardır zararın neresinden dönerseniz kar, diye.

İftirayla,hakaretle,farlıklıları yaftalamayla,yasaklara baş vurarak,basını susturarak, nobran bir anlayışla,demokrasi ve hukuk tanımaz  tek adamın yöneteceği bir ülke değil Türkiye..

Bunu iyi  bilin Ey Nekrofiller.

                                                                                                              

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums