Vaktinden önce açan siyaset çiçekleri kafaları karıştırıyor

  • 9.02.2019 00:00

  Padişahın çok akılsız bir oğlu varmış. İleride bu akılsız çocuk tahta geçeceği için babası padişah çok endişeleniyormuş. Bu akılsız veliahdın yanına en akıllı vezirini katmış ve "Onu sakın yalnız bırakma" demiş.


İyi bir saçma
Bir gün ülkenin önde gelenleri toplanmışlar ve gündemdeki sorunları tartışıyorlarmış. Onları dinleyen akılsız şehzade birden söze karışmış ve "Bir ok attım, kebap oldu" demiş. Ülkenin önde gelenleri şaşırmışlar ve soran gözlerle veliahdın yanındaki vezire bakmışlar.

Saçmaya kılıf
Vezir hemen veliahdın attığı saçmaya bir kılıf bulmuş. Demiş ki... "Şehzade avlanıyordu. Bir tavşana ok attı, ok tavşana değil bir kaya parçasına isabet etti. Çıkan kıvılcım ormanı yaktı ve bu arada tavşan da kebap oldu" Bu sözleri dinleyen ülkenin önde gelenleri tatmin olmuşlar ve aralarında konuşmaya devam etmişler...
Bu sırada akılsız veliaht yine söze karışmış ve "Bir ok attım, çorba oldu" demiş. Soran gözler yine akıllı vezire dönmüş... Akıllı vezir derin bir nefes almış ve sonra "Bu kadar büyük saçmaya ben de mazeret bulamam" demiş.

Bir eş başkan
Böyle durumlar her ülkede sık sık olur. Geçenlerde 'nin bir Eş Başkanı da "Geldiler, bu vaat edilmiş toprakları da kuruttular" diye konuştuğunda, ülkenin akıllı kişileri "Bu adam acaba Kürtleri mi, yoksa Türkleri mi kastetti" diye aralarında tartışmaya başlamamışlar mıydı? Bir başka akıllı kişi de "Bu adam olsa olsa HDP'ye İsrail tarafından atanmış kayyum olabilir"demişti.
Dün de 'nin az kalsın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacakken seçim mevzuatına ve hukuka takılan kişi, Kartal Belediyesi'ni ziyaret ederken hikmetler savurmuş... Şunları söylemiş:

Bazı iş insanları
"-Bazı medya kanallarını bir kenara koyuyorum. Ama bazı aileler, bazı iş insanları var ki onlarca yıl ailelerinin büyüklerinin kurduğu asil mücadelelerle bugüne getirip taşıdıklarısoyadları ile Türkiye'ye örnek olmuş iş insanları var. Ben onların patronluğunu yaptıkları medya kanallarında sesimin kısılmasını onlar adına değil, geçmişleri adına, babaları, anneleri adına bu ülkeye hizmet etmiş o insanlar adına üzüntüyle takip ediyorum."

Aileler
"-İsim veriyorum; NTV'yi Şahenk ailesini, Habertürk'ü, Ciner ailesini, CNN Türk'ü, Demirören ailesini takip ediyorum. Ailelerine ve geçmişten bugüne iş dünyasına yaptıkları katkılardan dolayı kendilerini uyarmayı kendime hak gördüğüm için uyarıyorum. Yoksa gün gelir isimlerini anmaktan bile vazgeçerim ama saygı duyduğum için bunu söylemek zorundayım"
CHP'nin bir akıllı kişisi çıksaydı ve akılsız veliahdın saçmalarına akıllı vezirin kılıf bulması gibi bu laflara bir kılıf bulsaydı ne hoş olurdu...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums