Cevabı pek bulunamayan sorular bitmek bilmiyor

  • 29.01.2019 00:00

 Anlaşılması adeta imkansız olan durumlar var ki, bunları açabilecek soruları cevaplamak pek mümkün değil. Yurtta da dünyada da böyle bilmeceler çok fazla... Melih Altınok'un  izlenimlerini okurken, bu tür cevapsız sorular yoğunlaşmıyor mu?


Aynı petrol değil mi?
Mesela dünyanın en büyük  rezervlerine sahip olan Venezuela böylesine yoksulken, nasıl oluyor da Suudi Arabistan petrol paralarını nereye koyacağını bilemiyor? Halkın oyları ile iktidar olan Venezuela'nın Maduro'sunu Amerika düşman ilan ederken, aynı Amerika Kaşıkçı cinayetinin faili olduğundan kuşkulanan Suudi veliahdı Muhammed bin Selman'ı neden bağrına basıyor?

Hangisi diktatör?
Venezuela'nın Maduro'sunu diktatör ve illegal ilan eden Batı Avrupa ülkeleri, Mısır'ın darbeci Sisi'sini neden bağırlarına basıyorlar? "İnsan hakları" denildiği zaman mangalda kül bırakmayan Batı Avrupa ülkeleri, Gazze'deki Filistinlilere getto hayatı yaşatan İsrail'in günahlarını neden görmezden geliyorlar?

Trump'ın davranışları
Amerika dışındaki herhangi bir ülkenin devlet başkanı ABD Başkanı Trump gibi akıl ve kural dışı davranışlar sergilediği zaman, kişinin akıl sağlığı rapora bağlanmaz mı? Kuzey Kore Devlet Başkanı'nı ya da Venezuela'nın Maduro'sunu alaya alan Batı medyası, Trump için neden "Raporluk" yargısını seslendirmiyor?

Yine o lider
31 Mart'ta yeni bir  yapılacak olan Türkiye'de ana muhalefet  bu seçime yine, girdiği her seçimde yenilen Kemal  liderliğinde giriyor. Kılıçdaroğlu'nun son olarak CHP belediye başkan adaylarını belirlerken sergilediği hatalar örgütü tepkilere iterken, bu partinin herhangi bir tarihte iktidara alternatif olması mümkün olabilecek mi?

Ezik muhalefet
Herhangi bir seçimde zafer kazanması mümkün olmayan muhalefetin, sonunda çözümü sokak kalkışmalarında araması doğal değil midir? Sonuçta bu tür ezik muhalefet çözümü Amerika'nın Venezuela'da yaptırdıklarına benzer yollarda aramaz mı?

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums