Kılıçdaroğlu’nun “biz yenilmedik” şeklindeki çığlıkları boşlukta yankılanıyor

  • 1.02.2018 00:00

 Geçmişteki seçimlerden sonra genellikle birkaç ay siyaseten sakin geçerdi. Kazanan yeni yönetimin hazırlıklarını yaparken, yenilen de yenildiğini kabullenip susardı. Seçmenler de nefes alırdı...


Yenilmemişler 
Bu defa öyle olmadı. Çünkü yenilen yenildiğini kabullenmek yerine, kazananın kaybettiğini iddia ediyor. Daha da ileri gidiyor bu kaybeden, "Bizim hiçkaybımız yok ki" diyor. Evet...  Genel Başkanı Kemal 'nun seçim sonrasında yaptığı açıklamalardan söz ediyorum.

Tırmandırıyor 
'ın söylemi ile "Bay Kemal" her gün biraz daha tırmandırıyor aymazlığını. Son olarak 'nin  ile birlikte kurduğu "Cumhur İttifakı"nın başarısına değinmek yerine, AK Parti'nin bundan sonra MHP'ye mecbur olacağını falan söyledi.

Yeni ebedi başkan 
Açıkçası  bir  üretimi kaset skandalı ile devrilip yerine Kemal Kılıçdaroğlu getirildiği zaman, bu kişinin CHP'ye ne katacağı konusu hiç işlenmemişti. O dönemdeki Erdoğan düşmanı merkez medya, sadece Kılıçdaroğlu'nun adını köpürtüyordu. Derken ardı ardına gelen seçim yenilgileri arasında Kılıçdaroğlu garip biçimde daha da güçlendi... Ve şu anda adetaAtatürk'ten sonra CHP'nin başına gelmiş yeni bir "Ebedi Başkan" konumunda.

CHP'liler şaşkın 
Kılıçdaroğlu'nun iş başına geldikten sonra yaptığı garip ittifaklar, rakiplerini ustaca hamlelerle yemesi, son seçimde CHP'nin temsil ettiği ne varsa Millet İttifakı ile bunların reddedilmesi, şu anda konuşulamıyor. Çünkü Kılıçdaroğlu elinde tuttuğu "Dünya Pişkinlik Şampiyonu" ünvanı ile sürekli konuşuyor ve "Biz yenilmedik, AK parti yenildi" diyerek CHP'lileri ne söyleyeceklerini bilmez halde bırakıyor. CHP'nin inanmış tabanı öylesine şaşkın ki,  gibi ucuz popülizmin temsilcisi olan bir siyasetçiden bile medet umar haldeler.

Kervan yürüyor 
Ve sade Türk siyasetinin değil dünya siyasetinin parlayan yıldızı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'nin bu kafa karışıklığı sırasında kendi yeni kadrolarını oluştururken, AK Parti'nin yenilenmesi için gerekli adımları da atıyor. Kemal Kılıçdaroğlu'nun boşlukta yankılanan "Biz yenilmedik onlar yenildi"şeklindeki çığlıkları arasında,  yeni döneme geçişin hazırlıklarını yapıyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums