Bakalım Kılıçdaroğlu CHP’nin yeni lideri karşısında nasıl davranacak?

  • 4.02.2018 00:00

 Adaylar da ittifaklar da tamam olduğuna göre, bundan sonra seçimlere dönebiliriz. Tabii öncelikle bugün CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı açıklandıktan sonra, "CHP'nin 2'nci adamı" konumuna düşecek olan Kemal Kılıçdaroğlu'nun lideri karşısında nasıl davranacağını tahmin etmeye çalışacağız.


Kılıçdaroğlu'nun cesareti 
 "Cesaret tehlikenin üzerine gitmek değil, tehlikenin karşısında zarif davranmaktır" der... Kılıçdaroğlu Hemingway'in söylemi doğrultusunda davranabilirse, dün benim önerdiğim gibi bugünkü toplantıda istifasını açıklar. CHP'nin gerçek lideri olan Cumhurbaşkanı adayına önümüzdeki ilk kurultayda görevi devredeceğini ilan eder. Bu aday ise, böylece adalet yerini bulmuş olur. Yani CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı aslında CHP'nin yeni genel başkanı olacaktır.

Seçim sonuçları 
24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarına gelince... Bu konuda kimin seçileceği bence önemli değil. Cumhurbaşkanı 'sız bir yönetimi düşünmek ne kadar mümkündür? Ya da milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın çoğunluğu almayacağını kim söyleyebilir? Dün Başbakan Binali Yıldırım'ın yaptığı konuşmayı kayda geçirmekte yarar görüyorum:
"- Tam 12 kere milletin önüne gittik, millete hesap vermeye her zaman hazır olduk. 'nin 16 yıllık karnesi pekiyilerle dolu. Siz demokrasiye Türkiye'ye sahip çıktınız, Türkiye türbülansa düşmeden bugüne geldi. Son Başbakan olarak hepinize ülkem ve milletim adına çok teşekkür ediyorum.

Kalleşlikler 
"- Büyük sorunları aşarak, büyük badireleri aşarak geldik. Kalleşlikler, ihanetler gördük. Saldırıları hep birlikte aştık. Ülkemiz üzerinde hesapları olan emperyalist tuzakları birlikte bozduk. Cumhurbaşkanımızın şahsında ülkemize saldırdılar. E-muhtıralarla, Gezi operasyonlarıyla, 6-7 Ekim kalkışmasıyla, FETÖ, PKK kalleşliğiyle, 15 Temmuz darbe kalkışması ile mücadele ede ede bugünlere geldik."
- Milletin emanetine hep birlikte sahip çıktık. 16 Temmuz'da yaralarımızı sararak yolumuza kararlı şekilde devam ettik. Terörle başaramadıklarını, ekonomik terörle başarmak isteyenler bilsin ki, asla başaramayacaksınız."

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums