BU FOTOĞRAF ÇOK ÖNEMLİ!

  • 29.01.2020 00:00

 25.Ocak’da yaşanan Elazığ depremi hepimizi derinden sarstı. İki büyük depremi yaşamış biri olarak insanların nelerle karşılaşabileceklerini düşününce korkum daha da büyüdü.  Deprem şiddetinin 6.8 olması insan kaybının fazla olacağı endişesini de beraber getirdi. 45 kişiyi kaybettik, yüzlerce yaralımız var. Ölenlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. İsterim ki; insan kaybımız hiç olmasın. Yalnız beni umutlandıran bir iki noktaya değinmek istiyorum. Deprem olur olmaz devletin iki önemli kurumu Afad ve Kızılay en kısa sürede sahada çalışmalara başladılar. Afad sayesinde onlarca kişi enkaz altından çıkartılarak yaşama geri döndürüldüler. Ve en önemlisi bu toplumdan bir şey olmaz, vurdumduymaz, sorumsuz gibi aşağılayıcı sıfatlarla insanlarımıza hakaret edenlere çok güzel bir ders verdi ülke insanı… Ne mi yaptı?. Hiç kimsenin talimatı olmadan hemen yardım ekipleri oluşturup en kısa sürede deprem alanına koştu. O anda bir battaniye, bir yorgan altına oturacağın bir minderin önemini yaşamayan bilemez. Türkiye’nin her tarafından kamyonlar, tırlar dolusu yardım kolilerinin fotoğrafını görünce işte Türkiye bu dedim. Bu fotoğraf çok önemli nasıl 15 Temmuz’da tek yumruk olduysak 25 Ocak’ta da tek yumruk olduk. Bakmayın sağda solda fitnelik yaratanlara, iyi ki onlarda var. Bizde bilelim kim dost, kim düşman zaten insan zor günlerde belli olur. Bir iki mesajlardan bahsetmek istiyorum. Efendim; Kızılay’ın bağış istemesinin zamanımıymış?. Kızılay yardımlarla ayakta duran bir örgüt, geçmişteki Kızılay’ı da unutmuş değiliz. Kızılay’ın lüks binaları varmış. Kızılay Dünya çapında bir örgüt geleni gideni olmayacak mı? En ahlaksızı da; Afad, Erdoğan geliyor diye enkaz altındaki kadını kurtarmak için bir saat beklemiş. Bunu da yazan adam yıllarca gazetecilik yapan birisi. Ayrıca kurtarılan kişilerin hangi belediyeler tarafından kurtarıldığının reklamının yapılması ne kadar ahlaki, üzülüyorum, üzülüyorum!

                    İKİ YÜZLÜSÜNÜZ

     Ocak, Şubat bir nevi katliam ve suikast ayı gibi. Başta Uğur Mumcu, Hrant Dink, Muammer Aksoy, Eşref Bitlis, Abdi İpekçi, Gaffar Okkan, Adnan Kahveci olmak üzere ülkemizin en önemli isimlerini bu aylarda kaybettik. Çoğunun da katilleri bulunmadı, daha doğrusu bulundurulmadı. Uğur Mumcu’nun eşi iki kişiyle konuşuyor. Savcı açıkca devlet öldürdü diyor, emniyet müdürü de duvardan bir tuğla çekersek duvar yıkılır diyor. Öldüren kişilerin derin yapılarla ilişkisi olduğu bilindiği halde, Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümlerinde sergilen fotoğrafa bakınca İKİ YÜZLÜSÜNÜZ diye bağırıyorum.Çünkü katilleri ağızlarına almadan laik, Atatürk’çü kavramları sıralayıp katillere perde çekiyorlar. Uğur Mumcu’nun PKK ve FETÖ konusundaki tesbitleri birilerini ürküttü ve bu yüzden katledildi. Sözde Mumcu için yas tutanlar bunlarla işbirliği yapıyorlar. Gerçek yurtseverler dönen dolapları görün lütfen! Kalın Sağlıcakla.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums