YENİ OPERASYONUN AYAK SESLERİ Mİ?

  • 26.09.2019 00:00

 Seçimler yapılalı daha ne kadar oldu şurda, siz deyin 3 ay, ben diyeyim 6 ay, sanki siyasi tansiyon yarın seçim olacakmış gibi yüksek ve gerilim dolu.23 Haziran seçim sonuçlarıyla morali yükselen muhalefet blokunun her olayı çarpıtarak AK Parti’yi sorumlu tutmasına birde PKK tarafından kaçırılan veya ikna edilen çocuklar içinde HDP’yi kollayıp anaları devlete yönlendirmeleri karşısında diyecek bir şey bulamadım. Bunlar hala insanları kör, sağır ve dilsiz zannediyorlar. Tarafsız ve araştırmacı gazeteci olmakla övünen, aslında ABD ve İsrail politikalarını savunan medyanın gündeminde Kürt anaları yer almış değil. PKK’dan dolayı 9.5 yıl hapis yatmış Aytekin Yılmaz; 35 yıldan bu yana PKK’ya karşı yapılmış en etkili anaların evlatlarına sahip çıkan eylemidir diyor. Herkesi kucaklamakla övünen İmamoğlu’da zorunlu olarak anaları destekliyorum diyor. Gidersem şov olur diye gitmedim diyor. PKK bağlantılarına gitmesini örtmeye çalışıyor. 30 belediye başkanı giderse ben de giderim diyor utanmadan sıkılmadan, PKK’dan zılgıt yemek istemiyor anlaşılan. Bakalım daha ne cevherler ortaya çıkartacak.

İÇERDE VE DIŞARDA OYUN BAŞLADI

AK Parti’den ayrılan AKP’lilerin kuracakları partiler muhalif kamuoyunda sevinç ve ümitle beklenirken sanki yıllarca sövdükleri adamlar bunlar değilmiş, ya da yıllarca sövülenler bunlar değilmişcesine flört etmelerini nasıl açıklamak gerekiyor. Aslında bende pek fazla hoşlanmam şu ‘dış güçler’ sözünü ama sanki gözümüze sokacak gibi tavır almalarına ne demeli.Londra finans piyasasını referans aldıklarını sıkılmadan ifşa ediyorlar.

IMF’ye DEFOL DİYENLERE BAK

Yıllarca uluslar arası tekellerin çıkarlarını savunan kan emici bu kuruluşa meydanlarda IMF’ye defol, IMF’ye hayır sloganlarını haykıranların, hükümeti IMF’yle gizli görüşüyor diye suçlayanların temsilcileri gizlice IMF heyetiyle bir otel odasında görüştükleri ortaya çıktı. Bakıyorum kamuoyuna açıklamaktan imtina ettikleri her görüşmeyi gizli yapıyorlar. HDP’yle gizli ittifak yapıyorlar, yapmadık diyorlar.Kandil’dekiler söylemese, Fatma Kurtulan tehdit etmese biz nerden öğrenecektik bunları.. Ama işin en ilginci Almanya’da yapılan toplantı. Kimler mi katılmış, Türkiye’de kırmızı bültenle aranandan tut, hakkında tutuklama kararı verilen PKK ve FETÖ yandaşı yazarından çizerine, politikacısına kadar kim varsa var. Üzücü olan ağzından demokrasi,hak, hukuk, adalet kavramlarını eksik etmeyen CHP’li milletvekili ile akademi dünyasında saygınlık kazanmış sol tandaslı PKK’ya bir çift söz edemeyen HDP’linin var olması, ayrıca Adil Düzen’in savunucusu biziz diyen partinin haşarı çocuğunu da eklerseniz takım tamamlanmış oluyor. Mit Tırları davasının mahkum ettiği adam bakın ne diyor; ‘Yabancı dostlarımızla daha iyi ilişkiler kurmalıyız.’ Senin yabancı dost dediklerin, Türkiye’de yapılan darbelerin tezgahlayıcısı olduğunu bilmeyen var mı?. Senin dost dediklerin Türkiye’nin gerçek düşmanlarıdır. Ki onlar, sözde demokrasi, sözde insan hakları adına ne dolaplar çevirdiler ve çevirmeye devam ediyorlar. Yoksa tüm bu yapılanlar birleştirilince yeni bir operasyonun habercisi mi diye düşünmedim değil. Yalnız beyler çok tehlikeli bir oyun içindesiniz bunu da bilin. Bedelini ödersiniz, lakin Türkiye’ye zaman kaybettirirsiniz. Kalın Sağlıcakla.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums