Gazeteci İdris Özyol çalıştığı gazetenin önünde saldırıya uğradı

Gazeteci İdris Özyol çalıştığı gazetenin önünde saldırıya uğradı
15.05.2019 - 23:59
1197

Gazeteci İdris Özyol Antalya'da çalıştığı gazetenin önünde saldırıya uğradı. Hastaneye kaldırılan Özyol'un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

 Antalya'da çalıştığı gazetenin önünde saldırıya uğrayan gazeteci İdris Özyol hastaneye kaldırıldı. 

Özyol'a yapılan saldırı, Muratpaşa Belediyesi Meclisi Mayıs ayı toplantısında CHP grubunun idam edilen devrimciler Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın posteri asılmasının ardından yaşanan tartışma ve MHP İlçe Başkanı Talu Bilgili'nin tehditleri sonucu olduğu iddia edildi.

Özyol'un saldırıya uğramasının ardından Çağdaş Gazeteciler Derneği Akdeniz Şubesi bir açıklama yayınladı.

Açıklama şu şekilde:

Taş devri zihniyeti gazetecilere saldırıyor!

Antalya basınının tanınmış isimlerinden İdris Özyol, bu akşam çalıştığı gazetenin önünde bir grup tarafından saldırıya uğradı. Yaralanan Özyol’un hastanede tedavisi sürüyor.

Muratpaşa Belediyesi Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısı sırasında CHP grubunun, idam edilen devrimciler Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın posterini asması üzerine yaşanan tartışma, tüm gazetecilerin gündemi olmuştu. MHP İlçe Başkanı Talu Bilgili’nin, gerek mecliste gerekse de sonrasında yaptığı tehditler, birçok gazetede haberleştirildi. Konuyu köşe yazıları ve sosyal medya paylaşımlarına taşıyan gazeteci İdris Özyol da Bilgili’nin tehditlerinden nasibini almıştı.

Bugün ise tehditler adresini buldu! Kimliği henüz bilinmeyen (!) bir grup, çalıştığı gazetenin önünde İdris Özyol’a saldırarak öldüresiye dövdü. Kalabalık grup Özyol’u orada bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Yaralanan gazeteci tedavi altına alındı.

Taş devri zihniyetini taşıyan saldırganların derhal yakalanması talebiyle İdris Özyol’a yapılan saldırıyı kınıyoruz. Özyol ve değer gazetecilere tehditler savuran MHP İlçe Başkanı Talu Bilgili hakkında savcıları göreve davet ediyoruz. Gazetecilerin hedef gösteren, saldırganları kışkırtan kim varsa hesap vermelidir. ÇGD olarak bu konunun takipçisi olacağımızı ilan ediyoruz.

Yaralanan arkadaşımız İdris Özyol’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Çağdaş Gazeteciler Derneği
Akdeniz Şubesi

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums