Dünyanın gözü bu tanıtımdaydı: Apple’dan üç yeni telefon

Dünyanın gözü bu tanıtımdaydı: Apple’dan üç yeni telefon
13.09.2018 - 06:29
1023

 Teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni ürünlerini tanıttı.

Fotoğraf: Reuters

ABD’nin Kaliforniya eyaletindeki Steve Jobs Theater’da düzenlenen tanıtım etkinliğini binlerce kişi internet üzerinden takip etti

Apple’ın yeni telefonu iPhone Xs, şirketin 10’uncu yılında çıkardığı iPhone X’in yenilenmiş hali olarak müşterilere tanıtıldı.

iPhone Xs, 5.8 inç büyüklüğünde 1125 x 2436 piksel çözünürlüğünde ve 458 ppi piksel yoğunluğundaki OLED ekranına sahip. iPhone 8 Plus ile aynı boyutta olan telefonda kasa inceltildi, ekran genişliği arttı.

İşlemcisi sayesinde telefonda yüzde 20 hız artışı, yüzde 40 da daha az güç tüketimi olacağı belirtildi. iPhone Xs ve Xs Plus modelleri, 64, 256 ve 512 GB‘lık dahili hafıza seçenekleriyle satışa sunulacak.

Apple’in diğer bir yeni telefonu da iPhone XS Max oldu. Telefonun en büyük özelliği, 6.5 inçlik ekranı. Bu telefon uzay girisi, gümüş ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle sunulacak. Maksimum depolama alanı seçeneği de 512 GB’a çıkarıldı.

Şirketin tanıttığı diğer bir telefon da iPhone XR oldu. XR’ın ekran büyüklüğü 6.1 inç olacak. LCD ekran kullanılan bu modelde de siyah, beyaz, mavi, kırmızı, mercan ve sarı olmak üzere altı renk seçeneği mevcut.

Apple, 21 Eylül’den itibaren iPhone Xs’i 999, iPhone Xs Max’i 1099, XR’ı ise 749 dolardan satacak.

Akıllı saat büyüdü

Öte yandan tanıtımda Apple Watch Series 4’e de yer verildi.

Şirketin yeni model akıllı saatinde kasa inceltildi ancak önceki modele göre boyutu yüzde 35 büyüdü.

Apple 40 ve 44 milimetrelik iki saat modeli piyasaya sürdü. Yeni modelde S4 adında bir işlemci yer alacak.

Yeni nesil Apple Watch’lar ABD’de 399 dolardan başlayan fiyatlarla satılacak.

 
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums