Cihat Yaycının istifa dilekçesi ortaya çıktı

Cihat Yaycının istifa dilekçesi ortaya çıktı
19.05.2020 - 07:38
763

 Görevden alınmasının ardından istifa eden Tümamiral Cihat Yaycı'nın istifa dilekçesi ortaya çıktı. Yaycı, dilekçesinde kendisine kumpas kurulduğunu ileri sürdü.

 Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanlığından Genelkurmay Başkanlığı emrine alındığı için istifa eden Tümamiral Cihat Yaycı'nın istifa dilekçesi ortaya çıktı.

Dilekçede Yaycı, emre alınma konusunun Deniz Kuvvetleri Komutanının bilgisi dışında olduğunu ileri sürdü. 

Yaycı dilekçesinde, "Bilasebep ve mesnetten yoksun olduğunu düşündüğüm (Fetövari kumpasları çağrıştırırcasına) gerekçelerle emre alınmanın yanı sıra, apar topar ayrılışımın yapılmasının emredilmesi onurumu ziyadesi ile örselemiştir" diyen Yaycı, "Esasen herhangi bir göreve atanmış olsaydım görevi bir an dahi tartışmaz ve ifa ederdim. Ama durum öyle değildir. Alenen boşa çıkarılmış, onuru örselenen bir amiral durumuna düşürülmek istenmekteyim. Bunu kabul etmem mümkün değildir. Benim karakterim ve Türklük gururum buna imkan vermez" ifadelerini kullandı.

Yaycı "MSB'nin atama tebliğ mesajı ile de "ilk mesai günü olan (esasen idari tatil ve sokağa çıkma yasağının olduğu) 18 Mayıs 2020'de Deniz Kuvvetlerinden derhal ayrılışımın ve Genelkurmay Başkanlığına katılışımın yapılması" emredilmiştir. Bilasebep ve mesnetten yoksun olduğunu düşündüğüm (Fetövari kumpasları çağrıştırırcasına) gerekçelerle emre alınmanın yanı sıra, apar topar ayrılışımın yapılmasının emredilmesi onurumu ziyadesi ile örselemiştir" dedi.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums