Yazar Tıraş, imza gününe bekliyor

Yazar Tıraş, imza gününe bekliyor
27.03.2019 - 08:30
1062

 İzmitli Yazar Mehmet Tıraş, 30 Mart Cumartesi günü İstanbul Kadıköy’de imza gününe katılacak

Sokak Yayın Grubu’nun düzenleyeceği imza günü saat 13:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacak. Yazar Mehmet Tıraş, 30 Mart Pazar günü tüm okurseverleri imza gününe bekliyor.

7. KİTABI
Uzun yıllardır tecrübesini ve bilgisini kağıda döken Yazar Mehmet Tıraş, 7. Kitabını yayımladı. İlk kitabını 2002 yılında yayımlayan Yazar Tıraş’ın ‘İlk Küreselleşen Dünyada Zengin Toplum’, ‘Tabularımız ve Korkularımız’, ‘Derin Devletin Kara Kutusu’, ‘Yeni Muhalefet Sosyal Medya’, ‘Rüzgarı Arkasına Alan Yangın’, ‘Güneşin Doğmadığı Yıllar’ ve ‘Hayattan Serpiştirmeler’ adlı kitapları bulunuyor. 7. Kitabı Hayattan Serpiştirmeler, 12 Eylül’ün geliş sürecini ve 12 Eylül’den sonraki sürecini ve ülkenin bir kaosa sürüklenerek askeri darbeye uzandığını, 12 Eylül’den sonra ülkenin sessizliği ve baskılarını konu alıyor. 
MEHMET TIRAŞ KİMDİR?
1956 Kırşehir doğumlu olan Mehmet Tıraş, 1978 yılından beri İzmit’te ikamet ediyor. Evli ve iki çocuk babası. 2003 yılında Petrol Ofisi’nden işçi emeklisi. 1985 yılından beri de yazıyla iç içe olduğunu söyleyen Tıraş, 5 yıldır Marmara Yerel Haber sitesinde sosyal, siyasal, ekonomik ve kültürel konularda yazılar yazıyor. Yerel bir gazetede de kısa bir dönem köşe yazarlığı yaptığını belirten Mehmet Tıraş, çeşitli ulusal basında yorum yazıları yazdığını da ekledi.

 Haber: Ayşe AYDIN

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums