Gergerlioğlu maçta yerini aldı

Gergerlioğlu maçta yerini aldı
2.09.2018 - 20:15
916

 İzmit Alikahya'da yapımı tamamlanan 33 bin kapasiteli Kocaeli Stadyumu'nda, Kocaelispor'un açılış maçına Kocaeli Spor Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Yavuz’un davetiyle HDP Kocaeli Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Ömer Faruk Gergerlioğlu' da katıldı.

Kocaelispor, yeni stadındaki ilk maçında Fatsa Belediyespor’u konuk etti. Kocaeli Stadyumu'nun açılış maçında Fatsa Belediyespor'u konuk eden Kocaelispor'un tribünlerinde HDP Kocaeli Milletvekili de yer aldı. 90 dakikalık maçın tamamını izleyen Gergerlioğlu, Kocaelispor'un yeni stadına kavuşmasını tebrik ederek, takıma başarılar diledi.

"Kocaeli Sporumuzun eski başarılı günlerini görmek istiyoruz"

Kocaelispor'un 1996-97 ve 2001-02 sezonlarında Türkiye Kupası'nı kazandığını ve Türkiye'nin büyük kulüplerine futbolcular gönderdiğini hatırlatan HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaelispor'un sadece borç dönemlerinde yanlarında olunmaması gerektiğini, hangi ligde oynarsa oynasın her daim destek verilmesi gerektiğini aktardı. Serdar Topraktepe ve Kaan Dobra'lı (Roman Dąbrowski) dönemlerde Kocaelispor'u ilgiyle takip ettiğini söyleyen Gergerlioğlu, "Kocaelispor’a uzun süre değer verilmedi, transferlerden tonlarca borçlar çıktı. Artık eski başarılarını görmek istiyoruz. Yeni stadında inşallah galibiyetler ardı ardına sıralanacak. Biz de sadece şehrin milletvekili olarak değil aynı zamanda bu takımın bir taraftarı olarak elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Kocaeli Sporumuza yürekten başarılar diliyorum." cümlelerini kullandı.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums