Gergerlioğlu mazbatasını aldı

Gergerlioğlu mazbatasını aldı
5.07.2018 - 09:36
1496

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu bugün mazbatasını aldı. Mazbatasını aldıktan sonra basın açıklaması düzenleyen Gergerlioğlu, “Beni mesleğimden KHK ile ihraç ettiler ancak şehir halkı milli iradesi ile bizi tekrardan Kocaeli’ne geri getirdi” dedi.

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu bugün Kocaeli İl Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Partililer ve parti yöneticileriyle beraber mazbatasını almaya giden Gergerlioğlu burada gazetecilerle bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Gergerlioğlu yaptığı basın açıklamasında, “24 Haziran seçim sonuçları tüm Kocaeli halkı için hayırlı olsun. Kocaeli Milletvekili olarak şehir halkına bazı mesajlarım var. Kocaeli’nde HDP’den bir milletvekili çıkardık. Bu çok önemlidir. Çünkü Kürt ve Türk halkları kazanmıştır. Batı da HDP’den bir milletvekili çıkarmak Türkiye için çözüm noktasında çok önemlidir” dedi.

“Sadece HDP’lilerin değil Türkiye’nin vekiliyim”

Sadece HDP’lilerin vekili olmadıklarını, Türkiye’nin de vekili olduklarını söyleyen Gergerlioğlu, “Ben 18 senedir sivil toplum lideri olarak Kocaeli’nin sorunlarını biliyorum ve şehrimize çok iyi bir vekillik yapacağımı söyleyebilirim. Ben Kocaeli Üniversitesi’nde 17 yıldır Göğüs Hastalıkları Bölümü’nde çalıştım. Mazlum-Der başkanı olarak da ayrımsız her insanın sıkıntı çekmemesi için gayret ettim. Ama şunu da bilmeli ki baskıcı yönetimler, HDP’nin Kocaeli’nden milletvekili çıkarması milli iradenin zaferidir” dedi.

Kürt meselesi için söylediği sözlerden dolayı mağdur edildiğini ifade eden Gergerlioğlu, “Beni mesleğimden KHK ile ihraç ettiler ancak şehir halkı milli iradesi ile bizi tekrardan Kocaeli’ne geri getirdi. “ diyerek sözlerini noktaladı.

Kocaeli Zirve

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums