KOCAELİ DEMOKRASİ GİRİŞİMİ

KOCAELİ DEMOKRASİ GİRİŞİMİ
14.12.2017 - 21:00
1429

 Kocaeli Demokrasi Girişiminden eğitim sistemi karmaşası masaya yatırılıyor. KYÖD’te yapılacak toplantıda,  eğitim sisteminin siyasi iktidarın keyfi anlayışına göre şekillenmemesi için neler yapılması gerektiği konuşulacak.

Toplantıyla ilgili yapılan yazılı basın açıklamasında;

“ Eğitim sorunları günübirlik açıklamalarla değişiyor. Son dönemlerde ilgili,ilgisiz.Bilgili,bilgisiz kişi yada kişilerce bir şeyler yasaklanıyor.Yerine başka bir şey getiriliyor.Dünya'nın hiç bir ülkesinde eğitim sistemi,programlar günü birlik kararlarla değişmez.

Öğretmen sendikalarının, üniversitelerin,diğer eğitim ve bilim kurullarının görüşü ve katkıları alınmadan yapılanlar eğitim sistemini yok eder.Geleceğimizi karartır.

Eğitim bir ülkenin geleceğidir.O nedenle eğitim bir siyasi iktidarın kendi keyfi anlayışına göre şekillendirilemez.

  Günümüz eğitim anlayışı, bilimsel, teknolojik gelişmeyi öne çıkaran.Fen,matematik,mühendislik alanlarında insanlar yetiştiren anlayıştaki bir eğitimdir. Bu ülkemiz için.Ekonomik gelişme için.Çocuklarımız ve geleceğimiz için yapılması gereken en önemli ödevimiz olmalıdır. 

Kocaeli Demokrasi Girişimi, Eğitim Çalışma Grubu olarak,bu sistemi ve eğitim hakkımızı geleceğimize nasıl sahip çıkacağımıza birlikte tartışmaya çağırıyoruz.

16 Aralık cumartesi günü  Saat 13:00-16:00  arasında Kocaeli Yüksek Öğrenimliler Derneği (K Y Ö D) Cihat Altunyuva moderatörlüğünde,akademisyenler,öğretmenler, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştireceğimiz panele ,tüm halkımızı davet ediyoruz.

       Gelin geleceğimize birlikte sahip çıkalım “ dednildi.

               KOCAELİ DEMOKRASİ GİRİŞİMİ

                    EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums