Dönüşlerin 30uncu yılı Kocaelinde konuşulacak...

Dönüşlerin 30uncu yılı Kocaelinde konuşulacak...
17.11.2017 - 20:47
1932

 Yasal komünist parti kurmak için TKP ve TİP Genel Sekreterlerinin 16 Kasım 1987’de “Dönüş” leri ile başlayan… Türkiye Komünist Partisi ve Türkiye İşçi Partisi’nin birleşmesiyle oluşan Türkiye Birleşik Komünist Partisi’nin yenilenme, birlik, yasallık mücadelesinin 30’uncu yılı Pazar günü saat 14:00'te Kocaeli’nde konuşulacak.

KYÖD’te yapılacak toplantıyla ilgili çağrı yayınlayan düzenleyiciler Necati Kur ve Mehmet Ali Alçınkaya; dönüşlerin 30’uncu yılında kendi tarihimizi tartışacak ve değişik illerden gelen arkadaşlarımızla hasret gidereceğiz dediler.

Nabi Yağcı’nın konuşmacı olarak katılacağı toplantıya gelenler kendi deneyimlerini de paylaşacak.

ÇAĞRI

Çağrı heyeti adına kısa bir açıklama yapan Necati Kur ve Mehmet Alçınkaya; “ 2008 yılında Konca Grubu olarak, “Dönüşlerin Yirminci Yılında Yasallaşma Hareketi” başlıklı bir sempozyum düzenlemiştik. Aradan tam on yıl geçti. Şimdi Dönüşlerin Otuzuncu Yılı’nda yeniden birlikte olalım istiyoruz.

19 Kasım 2017 Pazar günü, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) Lokali'nde Necati Kur'un moderatörlüğünde gerçekleştirmeyi öngördüğümüz “Dönüşlerin Otuzuncu Yılında Tarihimize Yorumsal Bakış” başlıklı bu sempozyumda;

Bu süreci en canlı yaşayanlardan Nabi Yağcı'nın tarihimize ilişkin yeni çalışmaları olduğunu biliyoruz. Toplantının birinci  oturumunda Nabi Yağcı, yeni bir anlayışla TKP ve TBKP'nin tarihini yorumlayacak.

Toplantımızın, yaşananlardan bu güne ve geleceğe ilişkin dersler çıkarmasına zemin hazırlayacağını umuyoruz. İkinci oturumunda ise; sunum üzerine katkılar, sorular ve tartışmalarla gelişen bir sohbet olacak.

Toplantımız akşam yemeği ile devam edecek. Dostlar sofrasında muhabbet edeceğiz. Özlem gidereceğiz.” Açıklamasında bulundular.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums