Suruçta Kocaeli Üniversitesinden 3 öğrenci hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Suruç ilesindeki hain saldırıda hayatını kaybeden 32 genç arasında KOÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri Nuray Koçan ve Nazlı Akyürek’in de olduğu öğrenildi

Suruçta Kocaeli Üniversitesinden 3 öğrenci hayatını kaybetti
21.07.2015 - 17:26
2510

 Şanlıurfa’nın Suruç ilesindeki hain saldırıda hayatını kaybeden 32 genç arasında KOÜ Hukuk Fakültesi öğrencileri Nuray Koçan ve Nazlı Akyürek’in de olduğu öğrenildi

Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi 300 gencin Şanlıurfa Suruç’ta gerçekleştirdiği basın açıklamasına saldıran terör örgütü IŞİD, canlı bomba ile 32 gencimizi katletti. Hain saldırıda Türkiye’nin dört bir yanından 32 genç hayatını kaybetti. Suruç’un acısı Kocaeli’ye iki kez düştü. Patlama haberiyle tüm Türkiye ile beraber sarsılan Kocaeli, dün de Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Nuray Koçan ve Nazlı Akyürek’in ölüm haberini aldı.


AMARA’DA KALIYORDU
KOÜ’lü arkadaşlarıyla birlikte Kobani'ye geçmek için dün İstanbul'dan Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine giden Nazlı Akyürek ve Nuray Koçan da 300 arkadaşı gibi Amara Kültür Merkezi’nde konaklıyordu. Akyürek ve Koçan, Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu mensuplarının “Kobani’nin yeniden inşası” konusunda basın açıklaması yaptığı sırada canlı bombanın saldırısı ile hayatını kaybetti. 
 

YAKIN ARKADAŞLARDI
Bursa Mudanya doğumlu olan Nuray Koçan, Mudanya Sami Evkuran Anadolu Lisesi mezunuydu. Akyürek'in Sakarya doğumlu olduğu ve liseyi de Karasu Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladığı öğrenildi. KOÜ öğrencilerinin oluşturduğu Öteki Hukukçular Platformu'nun üyesi olan Nuray Koçan ve Nazlı Akyürek'in yakın arkadaş oldukları öğrenildi.


3 ÇOCUK BABASI BOZKURT
Öte yandan Darıca Piri Reis Mahallesi'nde ikamet eden evli ve 3 çocuk babası 27 yaşındaki Erdal Bozkurt’unda Şanlıurfa’da hayatını kaybettiği öğrenildi. Darıcalı Erdal Bozkurt, yaşanan patlama sonucunda hayatını kaybetti. Bozkurt'un ailesi de Darıca'dan hareket ederek cenazeyi almaya gitti. Erdal Bozkurt'un cenazesi memleketi Ağrı Patnos'ta defnedilecek. 

 

AĞIR YARALANDI
İzmitli 19 yaşındaki Devrim Gündüz ise Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada ağır yaralandı. İstanbul'dan Suruç'a giden 300 kişilik grubun içerisinde yer alan Gündüz, patlama sonrasında hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. Ameliyatta Gündüz'ün böbreği ve dalağının alındığı bilgisine ulaşıldı. Aslen Muşlu olan Devrim Gündüz, İzmit Bekirdere Mahallesi'nde ikamet ediyordu. Gündüz'ün liseyi Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde okuduğu ve öğrenimine Ege Üniversitesi Fizik bölümünde devam ettiği öğrenildi.

 



Devrim Gündüz

 
Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums