PKK ve CHP, SP, İP…

  • 2.02.2018 00:00

 Evet, bir yandan PKK’nın bebek katili olduğunu bir daha hatırlatacağız. Bir yandan HDP’nin, PKK ile iç içe olduğunu gösterecek, “ha PKK ha HDP” diyeceğiz. Bir yandan da sırf Erdoğan tahammülsüzlüğü ve düşmanlığı ile HDP’yi Meclis’e taşıyanları unutmadığımızı haykıracağız. 

PKK ve HDP’nin elindeki kanın; CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi yöneticilerine de bulaştığını göstereceğiz. 

Bu partilere oy veren vatandaşların da, partilerinin yöneticilerini neden protesto etmediklerini, edemediklerini, bu vicdanları sarsan HDP işbirliğini nasıl sineye çekebildiklerini sorgulayacağız. Bu yüzden onların da vebal altında olduğunu bir kenara not edeceğiz. 

Önceki gün Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde, astsubay eşi Serkan Karakaya’yı ziyarete gittiği üs bölgesinden evine dönen Nurcan Karakaya'nın kullandığı otomobilin geçişi sırasında, PKK'lı teröristlerin önceden tuzakladığı el yapımı patlayıcı infilak etti. Nurcan Karakaya (25) ile 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya hayatlarını kaybettiler. 

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı törenle Sivas Şarkışla’da toprağa verildiler. 11 aylık Mustafa’nın fotoğrafı taşınamadı. Tabutun önündeki o masum yüze bakmaya bu milletin yüreği dayamazdı. Boş çerçeveye “bebek” diye yazdılar. 

Evet, üç siyasi parti, Erdoğansız bir Türkiye için asırlık düşmanlarımızın taşeronları ile yan yanalar. 

Kim ne demişti bir daha hatırlatayım: 

Kılıçdaroğlu: Demirtaş suçlu biri değil, teröre mesafeli olan birisi… İnce: Cumhurbaşkanı yardımcılığını diğer muhalefet partilerinin başkanlarına (Demirtaş’a da) teklif edeceğim. Bakanlar kurulunda HDP’li de olacak… Akşener: Kürt siyasi hareketinin temsilcisi konumunda olan HDP yüzde 11 oy aldı… Karamollaoğlu: Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması gerekir. 

24 Haziran seçimlerinden sonra olanları da hatırlatalım: 

Trabzon Maçka'da 2017'de 16 yaşındaki Eren Bülbül'ü şehit eden terör örgütü PKK'nın sözde Karadeniz sorumlusu Mehmet Yakışır Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde öldürüldü. Terörist Yakışır'ın Diyarbakır'daki cenaze törenine katıldıkları için 24 Haziran'da HDP milletvekilleri Musa Farisoğulları ile Remziye Tosun hakkında soruşturma başlatıldı. Vekillerden Tosun'un Sur'da hendek kazan ve güvenlik güçleriyle çatışmaya giren teröristleri evinde barındırdığı, yaralı teröristleri de hastane olarak kullanılan bir evde tedavi ettiği ortaya çıktı. 

CHP bu teröristin Meclis’e girmesine omuz verdi… 

Batman Cumhuriyet Başsavcılığınca Hakkâri'de etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist 'Simko Kerboran' kod adlı Devran Baysal'ın cenazesine katıldıkları gerekçesiyle, HDP Batman milletvekilleri Feleknas Uca ve Mehmet Rüştü Tiryaki hakkında soruşturma başlatıldı. 

CHP bu HDP’lilerin Meclis’e girmesine omuz verdi… 

Diyarbakır milletvekili Saliha Aydeniz hakkında devam eden bir yargılama var. 30 yıl hapsi istenen, 21 terör eylemine katılan Aydeniz’in, Halk Sağlığı Komuta Merkezinde hemşireyken yaralanan iki teröristi Suriye’de yaralanmış sivil kişilermiş gibi gösterip 112 ambulansları sevk ederek tedavi ettirdiği ortaya çıktı. Aydeniz milletvekili seçilmeden önce KHK ile ihraç edilmişti. 

CHP bu teröristin de Meclis’e girmesine omuz verdi. 

Sadece CHP, İP ve SP yöneticileri değil, Sözcü gazetesinin Çölaşanları, bilumum Erdoğan düşmanları bugün vebal altındadırlar. 

Bu aziz millet; bebek katillerini himaye edenlerin Meclis çatısı altında gözümüzün içine baka baka oturmalarına, terörist cenazelerinde boy göstermelerine, bu yükü daha fazla taşımaya tahammül edemez. 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums