Eren Bülbül’ün ahı, yakacak bunları…

  • 19.07.2018 00:00

 Eren Bülbül, 15 yaşındaydı. Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017'de Astsubay Ferhat Gedik ile birlikte PKK’lı teröristlerce şehit edildi. 

Şahadeti bütün Türkiye’yi sarstı. Sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımı buldular. “Biri de çıkıp demiyor ki, Eren iyi ki varsın” ifadesi yürekleri dağladı. Bunu öğrenen herkes, “Eren iyi ki varsın” dediler. 

Eren Bülbül’ü şehit eden PKK’lı terörist Mehmet Yakışır dört gün önce Tunceli’ye kaçmaya çalışırken Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde düzenlenen operasyonda öldürüldü. 

Eren Bülbül’ün kanı yerde kalmadı. Annesi, Mehmetçiklere dualar etti. 

Ama bir şey daha oldu. 

HDP Diyarbakır milletvekilleri Remziye Tosun ve Musa Farisoğulları terörist Yakışır’ın cenazesine katıldılar. 

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, bu milletvekilleri hakkında, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan derhal soruşturma başlattı.   

Aslında CHP, HDP’nin PKK’dan farklı olmadığını, HDP’lilerin, PKK teröristlerinin cenazelerine yıllardır katıldığını biliyor.    

Ekim 2015’te verdiği bir röportajda Demirtaş, aynen şunu demişti: “Bizim bir milletvekilimiz bir PKK'lının cenazesine katıldı diye linç edilebiliyor medyada. Açık söyleyeyim; halkımızın acısına sahip çıkmayan milletvekiliyle ilgili kusura bakmasınlar ben soruşturma açtırırım, parti disiplini gereği…” 

Yıllardır HDP milletvekilleri PKK’lıların cenazesine katılıyor. Ama bu sonuncusu farklı. 

Çünkü Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu hepsi Demirtaş’a güzellemeler yaptılar. HDP’yi ittifaklarının gayrı resmi ortağı olarak selamladılar. 24 Haziran’dan günler önce söylediklerini bir hatırlayalım: 

Kılıçdaroğlu: Demirtaş suçlu biri değil. Halkta sempati yaratmış saygın bir siyasetçi. Demirtaş teröre mesafeli olan birisi… 

İnce: Cumhurbaşkanı yardımcılığını diğer muhalefet partilerinin başkanlarına (Demirtaş’a da) teklif edeceğim. Bakanlar kurulunda HDP’li de olacak… 

Akşener: Neden bir Kürt Başkan Yardımcısı olmasın? Kürt siyasi hareketinin temsilcisi konumunda olan HDP yüzde 11 oy aldı… 

Karamollaoğlu: Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılması gerekir. İnşallah biz ziyaretine gitmeden o çıkar, bize de geçmiş olsun deme imkânı doğar… 

Bütün bu lafları sırf HDP tabanından oy devşirmek için yaptılar. Asıl hedefleri de Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmemesi, Cumhur İttifakı’nın Meclis çoğunluğunu elde edememesiydi. 

Hep söylüyoruz, “Türkiye isterse batsın, ama Erdoğan’sız bir Türkiye olsun” hesabı yaptılar. Ama kaybeden kendileri olacak. 

CHP tabanının büyük çoğunluğunun, herhalde Eren Bülbül’ün katilinin cenazesine katılan HDP milletvekilleri haberini duyunca boyunları bükülmüştür. Eren Bülbül’ün ahı burada da kalmayacak. CHP, mum gibi eriyecektir. 

Meral Akşener’i, “HDP, Kürt siyasi hareketinin temsilcisidir” lafı bitirecektir. Nitekim Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi, Genel Başkan Başdanışmanı emekli Tuğgeneral Ali Aydın, İyi Parti’den istifa etti. Aydın; "Seçim sonrası genel idare toplantısı akabinde Sayın Meral Akşener'in yaptığı basın açıklamasında, ellerinde şehit kanı bulunan HDP'yi, 'Kürt siyasi hareketinin temsilcisi' olarak nitelendirmesi, hem yüce Türk milletini hem de yüce Türk devletine gönülden bağlı Kürt kardeşlerimizi derinden yaralamıştır. Ne yazık ki bu talihsiz açıklama da şahsım gibi terörle mücadeleye yıllarını vermiş birisi adına bardağı taşıran son damla olmuştur…" dedi… 

Karamollaoğlu için de yolun sonu görünüyor demeyelim mi? 

Eren Bülbül’ün ahı, yakacak bunları… 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums