Soylu’ya saldırı, surda gedik açmak için...

  • 19.12.2017 00:00

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “sen bittin Kılıçdaroğlu” demesi CHP’yi çıldırttı. Soylu’ya saldırmak için fırsat kollayan CHP ve destekçisi kalemler, hemen bir algı operasyonu başlattılar: “Emrinde polis ve jandarma olan bir bakan böyle konuşamaz…”

Nitekim CHP, Soylu hakkında hemen gensoru verdi. Gensoruda Soylu'nun CHP liderine yönelik söylediği sözlerin “basit bir tehdit değil, kolluk kuvvetlerine talimat olduğu” iddia edildi.

Kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş. Demek ki CHP iktidar olsa kim bilir neler yapacak?

Sayın Soylu’nun sözünün önü var, arkası var. Bağlamından koparır ve cımbızlarsanız atar tutarsınız...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 10 Aralık’ta AK Parti Trabzon Ortahisar Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, önce Kılıçdaroğlu’nun duruşunu eleştirdi. İstikrara ve milletin hukukuna nerede saldırı varsa Kılıçdaroğlu’nun ya o ihanetin içerisinde olduğunu, ya da savunuculuğunu yaptığını söyledi. Kılıçdaroğlu’nun Man adası üzerinden iki haftadır eline tutuşturulan paçavralarla şov yaptığını, açıklamalarıyla kıyamet kopacağını söylediğini anlattı. “Siyasi düzenbaz” diyerek örnekler verdi. Ekledi:

“Bütün Türkiye gördü ki bu siyasi sahtekâr yalanları ve iftiraları üzerinden Türkiye'de başka bir oyuna soyunmuş. Sonra hızını alamadı kurumları, hepimizi, A Haber'i asmakla tehdit etti. Dün de şahsıma yönelik bir laf etmiş. Demiş ki 'Seni asmayacağım da rezil edeceğim, bütün kirli çamaşırlarını ortaya çıkaracağım'.

“Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür, sen onu da beceremezsin. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum, sen bittin..." 

Asmak lafını eden Kılıçdaroğlu’na Sayın Soylu’nun cevabı; “sen bu yalanlarınla, iftiralarınla siyaseten bittin artık” demekten ibaret.

Zaten konuşma AK Parti ilçe kongresinde, Sayın Soylu’nun seçim bölgesinde yapılan siyasi bir konuşma. Bu konuşmadan polis ve jandarmaya talimat çıkarmak ancak CHP zihniyetinde olanların yapacağı bir şey...

Burada önemli olan, Erdoğan’a yönelik fitne kazanı hazırlayan CHP’nin, kazana odunu Soylu üzerinden taşıması.

O da şuradan belli. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanlığı bütçesi görüşmelerinde, Soylu’nun “FETÖ’nün 9-10 yıllık Tayyip Erdoğan sonrası AK Parti’nin genel başkan projesi” olduğunu söyledi.

Breh breh... 15 Temmuz’a “tiyatro”, “kontrollü darbe” diyen CHP, FETÖ’nün bütün kumpas ve hamlelerinde FETÖ’nün yanında yer alan CHP, FETÖ’nün Fuat Avni algı operasyonuna CHP Grubunda destek veren Kılıçdaroğlu, Soylu’nun FETÖ projesi olduğunu açıklıyor...

Soylu da çıktı, “Tayyip Erdoğan siyaseti bıraktığı gün bir daha siyaset kapısından içeri girmeyeceğim, hiç merak etmeyin” dedi. Ne oldu şimdi sizin fitne proje ihbarınız?

CHP, Soylu’ya saldırmak için neden fırsat kolluyordu?

Mesele İçişleri Bakanı Soylu değil. Hedef Cumhurbaşkanı Erdoğan... Erdoğan’ın en yakın çalışma arkadaşlarından biri Soylu. İçişleri Bakanı, Cumhurbaşkanı ile birlikte DEAŞ’la, PKK ile FETÖ ile mücadelede yiğitçe, cesurca kararlı bir mücadele veriyor.

Hepimiz farkındayız ve Sayın Erdoğan ile aynı inançtayız ki, yedi düvelin saldırısı altındayız. Aynı merkezden yönetildiği aşikâr hale gelen FETÖ, PKK/PYD, DEAŞ ve sol terör örgütleri, topluca saldırıyorlar. FETÖ eliyle gerçekleştirilmeye çalışılan 15 Temmuz darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasından sonra PKK ve DEAŞ'ın terör eylemleri hız kazandı. Türkiye’yi istikrarsızlaştırmak için, Türkiye’nin yönetilemeyen bir ülke olduğu görüntüsünü vermek için saldırıyorlar. ABD mahkemeleri üzerinden, o mahkemeden medet uman CHP’nin yalanlarla örülü yeni saldırıları üzerinden köşeye sıkıştırılmak isteniyoruz. Kudüs üzerinden, PKK’ya verilen silahlar üzerinden hedef ülke Türkiye’dir.

Devlet ve millet olarak biz de Çanakkale ruhu ile milli mücadele veriyoruz. Bu mücadelenin içindeki herkes Soylu gibi hedefte. Sayın Cumhurbaşkanının tahkim ettiği surda gedik açılmak isteniyor.

Sayın Soylu, şer cephesi karşısında kahramanca mücadele eden bir güzel insan. Ona sahip çıkmak, her vatanseverin, her milliyetçinin, bütün Büyük Türkiye sevdalılarının vazifesidir.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums