Sabah Atatürk akşam Öcalan

  • 1.02.2018 00:00

 Dün sosyal medyada en çok konuşulan meselelerden birisi 'nın adının ne olacağıydı.

Fox TV programcısı  da #AdıAtatürkOlsun etiketiyle destek vermiş, ulusalcı seyircisinden alkış toplamıştı.
Ve saatler sonra, Küçükkaya'nın sunduğu yayındaki konukları, her yanıtında "Sayın Öcalan" demeden karşılık veremeyen ve açıkça "PKK terör örgütü değildir" diyen HDP'nin eş başkanlarıydı.
Hapisteki Demirtaş da verdiği yazılı cevaplarla programa dahil oldu.
Ne kadar ucuzladı bu işler, nasıl da ayağa düştü böyle, hâlâ hayret ediyorum.
Ülkenin kurucu liderinin en radikal hayranı gibi görünüp aynı zamanda ülkeyi yıkmaya ant içmiş, üç yıldır ordunun sınır içinde ve ötesinde kesintisiz savaşıp şehitler verdiği bir terör örgütünün aklanmasına nasıl hizmet edebilirsin?
Elbette bol bol Demirtaş demagojisi de yapıldı programda. Eylemleri bir yana, "Bunlara alışsanız iyi olur çünkü daha Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz", "PKK'yı bir terör örgütü olarak değil, silahlı bir halk hareketi olarak görüyoruz" sözlerinden hatırladığımız Demirtaş, bir kurban gibi sunuldu âdeta.
Hiçbir AB ülkesinde ETA veya IRA'nın terör örgütü olmadığını söyleyen siyasi liderler ekrana çıkamaz; düzelteyim o tür liderlerin yeri zaten hapistir. Aynen şu anda Demirtaş'a olduğu gibi... Katalanlar, terörle aralarındaki tüm mesafeye rağmen bölücülüğe kalkışınca tüm siyasikazanımlarının çöpe, politikacılarının sürgüne gitmesine ve hapse girmesine engel olamadılar. Bazen Avrupa'da da "örnek alınacak" bir şeyler olabilir aslında...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums