ByLock yazışmalarında CHP

  • 20.10.2017 00:00

 ByLock kullanıcılarından sonra, yavaş yavaş arşivdeki konuşma içerikleri de çözülmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde, gazetemizde, Kenan Kıran imzasıyla çıkan haberde, FETÖ'nün "Medya imamı" olduğundan şüphelenilen ve FETÖ'cü Gazeteci ve Yazarlar Vakfı'nda (GYV) uzun yıllar yöneticilik yapmış olan Erkam Tufan Aytav ile GYV Sekreteri Salih Yaylacı'nın yazışmaları yer alıyordu. Buna göre şimdi firari olan FETÖ'cülerin CHP ile nerdeyse organik ve yakın ilişkileri bulunuyor. O kadar ki CHP'den hangi milletvekiline ne dedirtebileceklerini istişare ediyorlar.

Örneğin Aytav şöyle diyor: "Ben konuştum. Dershane işini CHP de gündemde tutacak. Mahmut Tanal itici oluyor, düzgün isimler 'topa girmeli' dedim. Kemal Bey'e 'hayırlı olsun'a gideceğim, bir şey varsa söyleyeyim."

Başka bir örnekte ise, Anayasa Mahkemesi'ne siyasî baskı kurulması için Kılıçdaroğlu'ndan nasıl 'istifade edileceği' tartışılıyor:

"AYM'de görülen kayyum konusunda tanıdık var mı diye Ali Fuat sordu bana. Bir şeyler yapabilirim ama aradaki adamlardan kurtulmak lazım. Aynı konuyla ilgili ayrıca Kılıçdaroğlu ile de görüştüm.

AYM'ye onlar da bu konuda baskı yapacaklar."

CHP'nin FETÖ ile yakın ilişkileri, eminim ByLock yazışmaları ortaya döküldükçe daha da net anlaşılacaktır.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums