248 kez EVET

  • 14.04.2017 00:00

 Doğum nedeniyle verdiğim mecburi araya, bir Evet'lik istisna yapmak istedim.

Görebildiğim kadarıyla CHP, burun kırıp bacak ısırarak başladığı referandum yolculuğunu, halka 'it' deyip, denize dökme tehditleri savurarak bitiriyor. İlginç bir kampanya stratejisi doğrusu. Kılıçdaroğlu'nun aylarca 'tek adam rejimi geliyor' deyip, iki haftadır 'yeni sistemde çift başlılık sorunu olacak' demesi kadar acıklı nerdeyse. Ancak çarşaflı kadın videosu çektikleri kadının çarşaflı, Venezüella videosu çektikleri insanların Venezüellalı çıkmaması ve bunu Venezüella Büyükelçiliği'nin yalanlamak zorunda kalması kadar komik değil elbette. Yalana ve tehdide sığınmadan kötülenemeyecek bir sistem değişikliği yaptığımız için EVET!

15 Temmuz gecesini, Şehitler Köprüsü'nde, eşimle birlikte karnımdaki oğlumla geçirmek nasip olmuştu. Çok şükür oğlum FETÖ'cülerin yönetmediği bir ülkeye doğdu ama ülke olarak hâlen 'yine darbe olur mu?' korkusuyla yaşıyorsak, FETÖ'cüler hâlâ alçakça 'hesaplaşacağız' mesajları verebilecek cür'eti gösterebiliyorsa ve üstelik FETÖ'cülüğü tasdikli isimler son anda sosyal medya baskısıyla içerde tutulup, ismi o kadar bilinmeyen yüzlercesi ise son bir haftada serbest bırakılıyorsa, bu devlet mekanizmasının baştan elden geçirilmesi gerektiği aşikârdır. Bunu FETÖ'cülerle ağız birliği içinde 'kontrollü darbe' nakaratına sığınanların, darbe gecesi halkı ezen tankların kaçması için kendisine yol verdiği demagogların yapamayacağı açıktır. O yüzden EVET!

ABD, bir gün İran'a, bir gün Kuzey Kore'ye, bir gün Suriye'ye savaş ilan ediyor. Rusya, NATO sınırına; ABD ise Obama döneminden bu yana Rus sınırına askerî yığınak yapıyor. Yine ABD, ilk kez Esed'in bir hava üssünü, o da göstermelik olduğu anlaşılan şekilde vurdu. Yani Akdeniz ve Ortadoğu'da suların ısındığı aşikâr. Çevremizde ya Yunanistan gibi batan ve kendisini örtük Alman işgaline açan ülkeler ya da Irak ve Suriye gibi bitirilmiş devletler var. Hülasa geliyorlar, gelmekte olanı ayakta karşılamamız için EVET!

Alman Devlet Televizyonu ARD, New York Times, İsviçre gazetesi Blick ve daha nicesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hatrına Türkçe öğrenip, takipçilerini Hayır'a çağırdığı için EVET!

Türkiye Cumhuriyeti Bakanlarının uçaklarını döndürüp, gözaltında sınır dışı edecek kadar gözü dönmüş Hollanda ve ona kayıtsız destek veren AB yönetimlerinin hepsi 'Hayır' dediği için, ülkemin ve milletimin onuru için EVET!

Hem PKK hem FETÖ bağır çağır 'Hayır' oyunu desteklerken, bize safları sıklaştırmak yakışacağı için EVET!

Tam yedi yıl önce, 'Türklerle Kürtler bir arada yaşamak zorunda mı?' diye yazı yazmış 'Başkıro', PKK ile aynı yerde olduğuna bakmayıp, "17. Türk Devleti'ni yıktırmayacak olanlar, 'Hayır'cılardır' diyecek kadar sakilleştiği için EVET!

"Bugün git, yarın gel" bürokrasisinin değil, "halka hizmetkâr olmak" zorunda olan seçilmişlerin devleti yönetmesi için EVET!

Hazır borsamız 27 ay sonraki en büyük kapanışını yapıp referandum sonucunu 'satın aldığını' göstermişken, tüm saldırılara rağmen ayakta kalabilen ekonomimizi daha da canlandırmak için EVET!

Ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanı için 'Tayyip yok, güneşli günler bizi bekliyor' diye düşünmüş olan ve hâlâ umut eden 'dahili ve harici bedhah'ların tüm heveslerini kursaklarına tıkmak için EVET!

15 Temmuz'da tankların ve bombaların üzerine yürümüş tüm kahramanlarımızın hatrı ve hakkı için 248 kez EVET!

Teşekkürler...

Bu vesileyle doğum sebebiyle tebrik ve dua eden herkese teşekkürlerimizi sunuyorum. Tüm dünyaya yetecekmiş gibi gelen enerjisi ve mesleğine aşkıyla bana şahane bir doğum deneyimi yaşatan sevgili doktorum Dilek Yağmur'a ve dünyanın en güler yüzlü personeline sahip Hisar Hastanesi'ne de ayrıca müteşekkirim.

Hoş geldin aNews

Uzaktan takip ettiğim umut verici bir gelişme, aNews isimli İngilizce haber kanalımızın açılmış olmasıydı. Çok dinamik ve idealist bir ekip çalışmasıyla, 175 ülkedeki muhabir ağıyla, Avrupa, Ortadoğu ve Orta Asya'da yüz milyonlarca kişiye ulaşacak olan aNews'a başarılı yayınlar dilerim.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums