Terörün anası

  • 18.10.2016 00:00

'da yakalanan Ö.A. isimli, üst düzey bir PKK'lı teröristin cep telefonunda, FETÖ'cülerin gizli haberleşme uygulaması olan "ByLock" bulundu. Yine 60'a yakın FETÖ'cünün darbe gecesi Kandil'e sığındığı haberlerini de hatırlarsınız. Bu tür haberlere artık şaşırmıyoruz sanırım.
Ayrıca İstanbul'da Devrimci Karargâh Terör Örgütü'nce polis araçlarına saldırı için kullanılacağı öğrenilen 8 el yapımı ve 15 kilo amonyum nitrat ele geçirildi.
Yine TSK tarafından yapılan açıklamada, "köşeye sıkışan bölücü terör örgütü tarafından bomba yüklü araçlarla gerçekleştirilen terör eylemlerinin ön plana çıktığı" vurgulandı ve "bahse konu hain saldırıları önlemek amacıyla güvenlik güçlerinin büyük özveri ile çalışmalarını devam ettirdiği" belirtildi. TSK ve Emniyet güçlerinin sadece bir hafta içinde Güneydoğu'da dokuz bombalı aracı ele geçirip imha ettiği belirtildi.
İki gün önce de, Gaziantep'teki DAEŞ hücre evlerine yapılan baskınlarla, teröristler etkisiz hale getirildi.
Dün İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, sadece geçtiğimiz hafta, 11'i silahlı saldırı olmak üzere 19 terör eylemi engellendi. Buna ek olarak, PKK'ya ve DAEŞ'e yardım ve yataklık yapan 361 kişinin yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.
FETÖ ile mücadele, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası hızlandığından ve özellikle bu hainler güvenlik bürokrasimizden temizlendiğinden beri önleyici istihbarat almada ve uygulamada güvenlik güçlerinin başarısı oldukça arttı. Türkiye, DAEŞ, PKK ve DHKP-C gibi terör örgütleriyle mücadele ediyor ama Cumhurbaşkanı'nın çektiği gibi FETÖ bunların hepsinden beter.
Zira FETÖ hem bir terör örgütü hem de diğer tüm terör örgütlerine devlet içinden yardım ve yataklık yapan, onları besleyip yönlendiren zelil bir ağdı.
İnsan düşünmeden edemiyor. Tam 53 vatandaşımızı kaybettiğimiz ve açık bir FETÖ ihaneti olduğuna geçen yıl dikkat çektiğimiz (http://www.sabah.com.tr/ yazarlar/hilalkaplan/2015/07/17/ihmalmi- ihanet-mi) Reyhanlı saldırısından bu yana, kim bilir kaç terör saldırısı daha engellenebilir, kaç vatandaşımız hayatta olabilir ve kaçı sakat kalmayabilirdi?
Hâlâ FETÖ'nün 'mağdur edebiyatı'na kananlar da düşünmeli bunu...

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums