Bayrağımızla bölücülük yapmak

  • 24.04.2013 00:00

 Secde dışında hiçbir şeye alnını koymayan ben,  bayrağımızı çekinmeden öpüp alnıma koyarım. Neden? Çünkü o ay yıldızlı bayrak, her şeyden evvel İslâm'ın bayrağıdır. Adımı aldığım hilâl, Allah'ı; onun merkezindeki yıldız ise Hz. Peygamber'i (s.a.v.) temsil eder. Pek çok İslâm devletinin bayrağında bu simgelere rastlayışımız da bundandır.

Gençlerimizin laik devlet adına değil, İslâm'ı temsil eden o bayrak adına bu dünyadan feragat ettiğine ve şehâdet mertebesine eriştiğine inanırız.

Çünkü ne kadar bastırılmaya çalışılırsa çalışılsın, bu topraklar İslâm toprağı, bu bayrak da İslâm bayrağıdır. O yüzden bayrağımız Türk, Kürt, Laz, Çerkes, Arap demeksizin bu ülkede yaşayan ve Millî Mücadele'yi yürüten Birinci Meclis'te Mustafa Kemâl'in dediği gibi 'anasır-ı İslâmiye'yi, yani İslâm unsurlarını temsil eder.

Bu sebepten ötürü, sözde bölücülüğü engelleyeceğim diye hepimizin kıymetlisi bayrakla üzerimize yürüyenler esas bölücü fiili işlemektedirler.

Ay yıldızlı al bayrak, 1844'te 'Osmanlı Bayrağı' olarak kabul edildiğinde de, Millî Mücadele yıllarında Bediüzzaman Said Nursî gibi alimlerimiz başta olmak üzere millet tarafından 'İstiklâl Bayrağı' olarak tanımlandığında da, Cumhuriyeti kuran bürokratik oligarşinin laikliği anayasaya soktuğu yıl adını 'Türk Bayrağı' koyduğunda da aynı şeyi temsil ediyordu.

İstiklâl Mahkemeleri'nde hocalarımızın asılmasına hükmedenler, bu korkunç fiili bayrağımızın önünde işlediler.

Yassıada Mahkemeleri'nde halkın seçtiği Başbakan Menderes ve bakanların ölüm fermanını da bayrağımızın önünde imzaladılar.

1971 ve 1980 darbesinde gençlerimizin idamına karar verenler veyahut onlara işkence edenler de bayrağımızı kendilerine siper etmişlerdi.

28 Şubat'tan 27 Nisan'a kadar Cumhuriyet Mitingleri'nde başörtülü kadınların üzerine de yine bayrağımızla yürümüşlerdi.

Lâkin bu çirkin fiillerin hepsi, o bayrağın üzerine bir toz bile konduramadı, anlamını aşındıramadı.

O yüzden merak buyurmayın, bayrağımızın anlamını siz de aşındıramayacaksınız.

Türkiye'nin birlik ve bütünlüğünü temsil eden bayrak, bizleri bayrak üzerinden bölüp dışlamak isteyenlere rağmen birlik ve bütünlüğün temsili olarak dalgalanmaya devam edecektir.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums