Abdulkadir Selvi: Evet rüzgârı tersine döndü

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, referandum kampanyasının 25 Şubat’ta Ankara Arena’da başlayacağını açıkladı.

Abdulkadir Selvi: Evet rüzgârı tersine döndü
15.02.2017 - 06:38
1414

 BAŞBAKAN Binali Yıldırım, referandum kampanyasının 25 Şubat’ta Ankara Arena’da başlayacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Mersin ve Aksaray’da zaten evet kampanyasını başlattı. Hafta sonu da Malatya, Elazığ, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Adıyaman’da olacak. 

Bu arada strateji ekibi de seçim kampanyasını şekillendiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Körfez gezisinden dönüşüyle birlikte kampanyaya son şekli verilecek. Başbakan ile Cumhurbaşkanı’nın birkaç açılış ve mitinge birlikte katılması planlanıyor. 

Kampanyanın iki ayağı olacak:

1- Afişlerde, sloganlarda, kampanya müziğinde ‘Evet’ işlenecek. Evet denildiğinde ne olacağı anlatılacak. İstikrara, kalkınmaya evet denildiği anlatılacak.

2- Cumhurbaşkanı ve Başbakan miting konuşmalarında ‘Hayır’ın zararlarını anlatacak. Tabii ‘Kimler hayır diyor?’ başlığı önemli bir yer tutacak. PKK ‘Hayır’ diyor, FETÖ ‘Hayır’ diyor, DAEŞ ‘Hayır’ diyor, HDP ‘Hayır’ diyor, CHP ‘Hayır’ diyor vurgusu yapılacak. ‘Hayır diyen teröristtir’ anlamına gelecek bir dilden uzak durulacak. Tabii başarılabilirse! ‘Hayır teröristi sevindirir’ söylemi tercih edilecek. 

Görselde ‘Evet’, söylemde ‘Hayır’ ağırlıklı bir kampanya yürütülecek.

Referandum kampanyasında 15 Temmuz olacak mı? Kampanya sadece ‘Evet-Hayır’ üzerinden değil, 15 Temmuz zemininde yürütülecek. 15 Temmuz darbe girişimi unutturulmayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa referandumunu 15 Temmuz’un siyasi sonucu olarak görüyor. 15 Temmuz’da millet kararını verdi, referandum ise bunun siyasi bir sonucu görüşünde. AK Parti 15 Temmuz’u unutmayacak, unutturmayacak.


EN FAZLA YÜZDE 54

ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISI

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums