Abdulkadir Selvi İnce Karayalçın ve Çetin görüşmesinin perde arkasını yazdı

Abdulkadir Selvi İnce Karayalçın ve Çetin görüşmesinin perde arkasını yazdı
12.08.2020 - 08:15
5684

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, CHP eski Genel Başkanları Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin'in, CHP'nin bölünmemesi, Muharrem İnce'nin partiden ayrılmaması için İnce ile yaptıkları görüşmeyi bugünkü köşesine taşıdı.

 Muharrem İnce'nin, CHP'den ayrılıp yeni bir hareket başlatacağı açıklamaları konuşulmaya devam ediyor.

Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi de bugün kaleme aldığı yazısında CHP eski Genel Başkanları Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın partinin bölünmemesi için önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini hatırlatarak dün de Muharrem İnce bir araya geldiklerini yazdı.

Selvi, CHP’nin bölünmemesi misyonunu üstlenen eski genel başkanların Kılıçdaroğlu ve İnce ile görüşmeleri yaptıktan sonra eğer taraflardan yeni bir talep gelmezse, ikinci bir görüşme yapmayı planlamadıklarını söyleyerek sözlerine şu şekilde devam etti "Ama süreç içerisinde kendilerine ihtiyaç duyulduğu ortaya çıkarsa partinin bölünmemesi için ellerini taşın altına koymaktan da çekinmeyecekler. Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın’ın, Muharrem İnce ile görüşmede, “Eski Genel başkanlar olarak tabandan gelen tepkileri, tabanın ve partililerin sesini getirdik. Taban böyle bir dönemde CHP’nin bölünmesinin acısını yaşamak istemiyor”dedikleri öğrenildi."

Yazının tamamı için tıklayınız

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums