Süper tespitlerim var

  • 23.08.2015 00:00

 Dün gece sabaha kadar uyku tutmadı beni. İktidar partisini, onun vekillerini, ona oy veren kesimleri düşündüm durdum. İçinde bulunduğumuz kaos ortamından çıkabilmek için bu iktidara sağlıklı bir teşhis yapmam gerekiyordu.

Hamdolsun ki güneş doğmak üzereyken çoktan bazı tespitleri akıl etmiştim bile.

Anlatayım;

Her şeyden önce AKP’ye oy veren bazı asker ve polisler olduğunu öğrenmiş olmanın üzüntüsü sardı içimi. Eğer devletten maaş alan bu insanlar AKP’ye sırf din, kitap gerekçesiyle oy vermişse, ellerinde beraber çalıştığı arkadaşlarının, askerin kanı vardır. Eğer bir lojmandan AKP’ye yüzde 62 oy çıkmışsa bu demokrasi değildir. Ben AKP’ye oy vermeyi demokratik bir tercih olarak görmüyorum.

Peki, ya AKP’ye oy veren sıradan vatandaşa ne demeli? Lafı hiç uzatmaya gerek yok arkadaş…

Şehitlerimizin vebali AKP’ye oy veren şerefsizlerin üzerindedir. Allah onların belasını versin.

İnşallah bunların sayıları çıkarılır ve bu millete isim isim zikredilir. Bunların bu Kazlıçeşme mitinglerinde ne işleri var? Çünkü bunlar Kazlıçeşme’yi Ermenistan’ın kurtuluş alanı olarak görüyorlar. Bizi izleyen Müslüman kardeşlerim bu mitinglere gitmeyin. Çünkü bu Müslüman mitingi değil, Ermeni mitingi. Gazeteciler bizi dinliyor; yarın gidip sorsunlar. Bunlar sadece miting için geldiler. Bütün Müslüman kardeşlerim bunu bilsin; bunlar Ermeni mitingidir. Ama sonuna kadar İslam lafı kullanılacak. Yalancılar…

AKP’li vekillere gelince…

Halkı kışkırtıp duran bu AKP’lilerin kafalarını beyaz Toroslar’ın kapılarına vura vura almadan terör bitmez.

Eğer bu AKP’liler Toros’u beğenmedilerse başka marka da olur. Renault Beyaz Toros serisinin üretimini durdurmuş olabilir. Ama Toyoto’nın pikap serisi bu boşluğu çok rahat doldurur bence.

Recep Tayyip Erdoğan hakkında da söyleyeceklerim var.

Gazetelere paçavra diyen, yerlere atan Erdoğan’ın psikolojisi iyice bozulmuş… Terbiyesizlik bu! Taraf’ı ve diğer gazeteleri yere atan saygısız adam, senin elin kalem tutmaz. Biz biliyorduk da sen bir kez daha gösterdin. Erdoğan’ın bugün gazetelere yönelik terbiyesizce tavrının Türkiye’nin siyasi tarihinde başka bir örneği yoktur. Ne yani Erdoğan, gazetelerimizi IŞİD’e hedef mi gösteriyorsun, gazete binalarını mı kurşunlatacaksın!

Geldiğimiz durumun çözümü bellidir.

AKP silah bırakmalıdır. Yani kendi yan unsurları, kollarıyla bugün AKP, silahlı eylem içindedir. Sadece IŞİD’in silah bırakması yetmez, teröristleri Türkiye’yi terk etmelidir. Bizim kararlılığımız bu şekildedir ama başka bir şey söylüyorum: AKP de silah bırakmalıdır. Ne hadleri var da Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, hükümetini, bir terör örgütüyle, IŞİD ile eşitlemek, aynı noktaya çekmek cüretinde bulunabilirler?

Ya Davutoğlu?

O Davutoğlu bize vız gelir tırıs gider. Buradan Davutoğlu’na söylüyorum. Haddinizi, hukukunuzu bilin. Bir daha bizim çalıştığımız kurumlara ait el altından bir tehdit duyarsak, söylüyorum sana Davutoğlu, buradan Türkiye’ye ilan ediyorum, orayı kafana yıkarız.

İnsanı kızdırıyorlar yahu…

Seçmen dediğiniz adamlar paralel, küresel, yamuk, değişik kesimler, şeriatçılar, faşistler, tarikatçılar yani nerde bir döküntü varsa hepsi biraraya gelip AKP’ye oy vermek istiyor. İstemeleri AKP’yi sevmelerinden değil, bu millete düşmanlıklarından kaynaklanıyor. Bu vatan hainleri, başka partileri durdurabilmek için dünyada Türkiye’ye en düşman olanlarla işbirliği yaparlar.

Evet arkadaşlar, içimi size döktüm de bir rahatlama geldi.

Cümleler tanıdık mı geliyor?

Daha önce duydunuz mu bunları?

Bu memleketin Cumhurbaşkanı Başdanışmanları, Başbakan Yardımcıları, Bakanları, Belediye Başkanları, Genel Yayın Yönetmenleri tam da yukarıdaki iğrençlikte konuşup duruyor. Yazdıklarımın tamamı onların cümleleridir. Ben sadece isimleri değiştirdim; HDP yerine AKP, Demirtaş yerine Davutoğlu ve Erdoğan yazdım.

Aman ha AKP’ye oy veren kimse alınmasın, sözüm meclisten dışarı.

Sadece anlamaya çalışsınlar.

Onları temsil eden heriflerin düzeyi bu kadar.

Haberleri olsun diye yazdım…

iletisim@haykobagdat.com

Twitter:@haykobagdat

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums