HEPİ BÖRTDEY BİRADER!

  • 10.11.2015 00:00

 “Bu gün dünyaya teşriflerinizin bilmem kaçıncı seneyi devriyesi.

Zatınız gibi solcu küçük burjuva münevverlerinin işi hakikaten zor. Çocukken hepi börtdey numarasından bi haberdiniz. Erken yaşta muallim, üstüne üstlük beynelmilel İhtilalci oldunuz. Bir taraftan aile reisi olarak, çocuk sahibi olmak, onları “adam” etmek, diger taraftan ihtilalin  “ Nevski bulvarı gibi düz olmayan ” engebeli yollarında yürürken, statüko ile yıkıcılık arasında cambazlık yapmak gibi hayli, zor bir meşgale içindeydiniz. Kendi börtdeylerinizi istihza ile geçiştirdiniz. Ama yavrularınızınkileri mumlu pastalarla hepilediniz. Yo, tenkit etmiyorum. Bendeniz de aynı yolların yolcusu oldum.

 

Çok yıllar önce olaydı başka şeyler temenni olunurdu. Ama yaş kemale erince sıhhat afiyet falan isteniyor cenab-ı rabbimden.

Ben de sana yeni bir yaşa ayak bastığın bugün, sıhhat afiyet ve huzur niyaz ediyorum. Yıllar önce seni rüyalarında aldatmaktan vazgeçip doğru söyleyen şeytan, inşallah bu yeni (ileri diye okunur) yaşında seni ara sıra da olsa aldatmaya devam eder ve sen cünüp olmanın mahcup hazzını hatırlarsın, hafızan müsaade ederse.

 

Efenim uzatmayalım, gel zaman git zaman Şuralar Birliği lağvedildi, umduğumuz dağlara kar yağdı. Servi gibi umutlar döndü birer iğdeye.

Delikanlılık ve olgunluk mazide bir hatıra oldu. Şimdi her sene alayı vala ile tantanayla doğum günleri şölenleri hangi sebebe istinaden yapmıyorsunuz ve sizi bu kadar hassasiyetle anlayan bendenizi neden davet etmiyorsunuz lütfen izah ediniz.

 

En derin muhabbetlerimin kabulünü istirham ederim.

 

Hasan Gür-kansız

 

Doğum Günün- Can Yücel

Bedenim iki dal döktü
Sanki içimde kıyamet koptu
Çaresiz suladım gövdemi
Sert rüzgarlar, fırtınalar koptu.

Yeşermedi filizlenen fidanlarım
Boran esti talan oldu dallarım
Hep çıkmaza girdi yollarım
Gizli baltalar vurdu kollarım

Derbeder günler sürpriz
Yıkıldım güpe gündüz
Kavruldum kaldım susuz
Hazan oldu yaprak döktü  doğum günümüz..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums