Affedersiniz, sizin IŞİD’den nedir farkınız?

  • 2.04.2015 00:00

 Evet, bugün 1 Nisan ama benim yukarıdaki sorum değil, 1 Nisan şakası olan. Asıl 1 Nisan şakası, sizin kendinizi devrimci, halktan yana, adalet peşinde diye sunuyor olmanız. Hem de çok kötü, çok rezil, çok berbat bir şaka, gerek (illüzyonlarınız ve sizi afyonlayıp uyutan sahte bilinciniz nedeniyle) kendi kendinize, gerekse zarar verdiğiniz ve habis bir çıbanından başka bir şey olmadığınız bütün insanlığa oynanmış.

            IŞİD adam kaçırıyor, rehin alıyor, sonra kamera önünde boğazını keserek öldürüyor. Marifet diye bütün dünyaya yayınlıyor. Siz de Adliye basıyor, rehin alıyor, sonra ağzını tıkamış ve başına tabanca dayamış vaziyette kamera önüne geçiyor ve selfie’nizi bütün dünyaya tweet’liyorsunuz. 

Adınız ha Jihadi John veya Muhammed Emwazi olmuş, ha Bahtiyar Doğruyol ve Şafak Yayla. Örgütünüz İslâm Devleti veya DHKP-C. Gerekçeniz kâh kâfirleri, kâh emperyalizmi ve işbirlikçi burjuvaziyi cezalandırmak.

Çok bir şey fark etmiyor. Sonuçta, kendinize masum insanların canını alma hakkı tanıyan totaliter kafalı katillersiniz.

Bakın, yukarıda iki resim var. Görün kendinizi aynada. Görün, kimi ve neyi andırdığınızı.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums