BÜTÜN BUNLAR NEDEN YAPILIYOR

  • 15.01.2016 00:00

 Ülkemizin başına gelen bütün bu işlerin bir tek sorumlusu var; Siyasi iktidar.....

Halkımız on üç yıldır ısrarla ayni partiyi seçiyor diye bu ülke insanlarına ‘ne yapılsa revadır’ düşüncesinin savunucuları kötücül olan ne varsa hepsini sahipleniyor.

Yalan propaganda, demagoji, çarpıtma....... Asparagas haber, şişirme yorumlar... Darbe heveslisi general mi var onların şakşakçılığı... ‘Yolsuzluk kovuşturması’ maskesi altında polis-yargı içinde kümelenmiş bir derin yapının darbe girişimi mi, anında destek...

Ülke patlamalarla sarsılıyor neredeyse ‘oh’ çekecekler. Sanki doğuda açıktan ‘savaş’ ilan etmiş bir örgüt yok. Sanki insanlar camide namaz kılarken, tarlada çapa yaparken, düğünde halay çekerken devlet güçleri tarafından taranıyor, bombalanıyor. Sanki ellerinde kanaslar, kaleşnikoflar yok. Sanki sokaklar bubi tuzaklarıyla doldurulmuyor. Sanki evler birer sipere dönüştürülmüş değil.

Bunları gözü hiç görmeyenler var. Bizleri de ‘devletin ne kadar acımasız bir katliam’ yapmakta olduğuna inandırmaya çalışıyorlar. Bunlar katliam görmemiş duymamış. Dersim katliamında mağaralarda gazla katledilenler hiç hatırlarına gelmiyor.

DAİŞ denilen canavar Esat rejimine karşı savaşıyor mu? Hiç duydunuz mu hükümet güçleriyle çatıştığını? Hani güya PKK DAİŞ le savaşıyor ya.... Biri Sultanahmet’te canlı bomba patlatıyor, diğeri Çınar’da kasabanın yarısını harabeye çeviren bomba patlatıyor.

 

Amaç aynı...... Bu iktidardan hoşnut değiller. Sırf onlar zorda kalsın diye ülkenin tamamını ateşe vermekte tereddütleri yok. Sonuçta elde edebilecekleri bir şey de yok. O halde bu çılgınlık, gözü dönmüşlük neden?

Esat Suriye’yi sırf kendi iktidarı sürsün diye nasıl yangın yerine çevirdiyse bizdekiler de iktidarı bu günkü yönetimin elinden almak için her boyaya razılar. Müzakere sürecinde PKK yi çiğ çiğ yemeye, Öcalan’a olmadık çamurlar atmaya teşne olanlar bu gün tam tersi yoldalar. Çünkü PKK onların istediğini yapıyor. Savaşıyor; yani ortalığı ateşlere boğuyor, hayatlar söndürüyor.

Demek ki hırsın bir sınırı yok. Bu iktidarın seçim yoluyla değiştirilemeyeceği (en azından bu günkü muhalif siyasetler açısından) anlaşıldığından beri yapılmadık rezillik, başvurulmadık gözü dönmüşlük kalmadı. ‘Darbeci olunacak... OL’ ‘Paralelci olunacak.. OL’ ‘HDP Desteklenecek.... DESTEKLE’ ‘Halk savaşı çıkarılacak... ÇIKAR.’

Hiç mi bu ülkeyi, bu ülke insanını düşünmüyorsunuz? Hiç mi gözünüzde bir değeri yok.......

Yansın bitsin, kül olsun. Yeter ki iktidar sizin olsun..... Hem de devrim yapmış olun.....

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums