PEGİDA DEDİĞİN

  • 13.01.2015 00:00

 Paris yürüyüşünün akabinde Pegidacılar da Dresden’de yürüdü. Birinciye katılanlar bir buçuk milyon, ikinciye katılanlar 15-20 bin. Yani neredeyse yüz katı.

Birinciye katılanlar dünyanın dört bir yanından. İkinciler ‘has’ Alman. Hani Claudia Schiffer’in dediği gibi....... Onlar birer Alman............!

Bu Almanlar dünyanın gözünü fena korkutmuştur. Irkçılıkları çok beterdir. Dünyayı iki kez ateşe vermişlerdir. Onun için onların 15 bininin karşısında bir buçuk milyon yürüse yine de yeterli görülmüyor. Pegidacılık hiç olmasın isteniyor ama var.

Pegidacıların gücü sokakta yürüyen sayıdan değil, onların gizli destekçilerinden geliyor. Bunlar Alman devletinin en ücra köşelerine sotalanmışlardır. Almanların da paralelleri vardır yani.

Claudia ‘Alman değilse almam’ diyor reklamda. Bu söz bile ‘ırkçı’ geliyor bana. Yani şu demek ‘en iyisini biz Almanlar yaparız süprüntüler, hadi ordan’............. İşte pegidacılığın desteği, kökeni bu anlayıştır. İsteseler de istemeseler de bir şekilde o mağruriyet dışa vuruyor.

Bizde de bu tarz öykünenler yok değildir aslında. Altaylardan geldik, kırdık döktük, bizden savaşçısı yoktur falan gibi efsanelere inanmak hoşlarına gider. Onlar da Hıristiyan’lardan, Musevilerden hazzetmezler...

Halbuki ne olacak şunun şurasında hepimiz insanız, yaşayıp gideceğiz bu dünyadan. Ben günah işlemişsem cehenneme, sen sevap işlemişsen cennete gideceksin. Ceza da ödül de orada. E şimdiden bu dünyada ceza vermeye kalkmak neden.

Asıl sebep bu değildir. Bu ‘alt kültür insanı Avrupa’ya gelmesin’ bencilliğidir. Tıpkı bizdeki elitlerin, Anadolu insanının İstanbul’a gelmesine hoş bakmadığı gibi.
Aslında o insanların ülkelerinde yiyecek ekmekleri olsa ne işleri var yadellerde. Türkülerin çoğu sıla hasreti üzerinedir.

Avrupalı, onların ülkesini yıllarca sömürge yaptı, hizmetçisini oradan devşirdi. Fransa sömürge kökenli futbolcularla Avrupa, dünya şampiyonu oldu. Zinedine Zidane da Fransız yurttaşı değil miydi?

Pegidacılık tutmaz. Tutmaz ama ürkütücüdür. Çünkü o zihniyetteki insanların amaçları çok vahşicedir. Kendi dışındaki insanlara ‘insan’ gözüyle bakmazlar....

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums