BU BAŞBAKAN TÜRKİYE’YE LAZIM

  • 23.09.2015 00:00

 Başbakan Ahmet Davutoğlu milletvekilleri aday tanıtım toplantısında yaptığı ılımlı ve birleştirici konuşmasıyla bu ülkeye başbakanlık yapabilecek bir varsa o da kendisidir düşüncesini bir daha teyit etti. Vicdanınıza sorarsanız sizin de evet gerçekten ancak O’dur diyebileceğinize inanıyorum.

Bir anlık düşünelim Allahummahfizna diğer partilerin şu anki başkanlarından biri başbakan olursa neler olur acaba? insanın tüyleri diken diken oluyor. Ne yapalım eski deyimle “Kahtı rical” yaşıyoruz.

Bir çok güzel ifadelerin yanı sıra şu dört konuda dikkatli davranıp, iyi bir seçim geçirelim temennisinde bulundu.

Şiddete hayır,

Diyarbakır’da 560 STK, “Artık yeter(Êdi bes e)”, “Teröre hayır, kardeşliğe evet” dedi,

120 Aşiretin reisleri özgür iradeleriyle bir araya gelerek PKK’ye silah bırak çağrısı yaptı,

Ankara’da STK’lar 81 ilden gelen on binlerce katılımcılarla şiddete teröre hayır dedi,

İstanbul’da yüz binler bir araya gelerek şiddete ve teröre hayır dedi, ben de diyorum ki ey siyasi partiler şiddete ve teröre hayır içerikli bir deklarasyona ortak imza vermeye var mısınız?  Şeklinde bir çağrıda bunundu.

Siyasi nezaket,

Şunun kızı şöyle yaptı bunun oğlu böyle yaptı dedikodularıyla birbirimizin aileleriyle uğraşmayalım, suç bireyseldir herhangi birinin bir hatası suçu varsa adalete hesap verir.

Cumhurbaşkanımızla uğraşmayalım, Cumhurbaşkanı cumhurun başıdır onunla uğraşarak zaman kaybetmeyelim,

Çevre kirliliğini engelleyelim, gürültü kirliliğini azaltalım,

Şu kısa samanda şehirlerimizde bayrak yarışına girerek görüntü kirliliği oluşturmayalım, yüksek sesle etrafa sıkıntı verecek düzeyde partilerin müziklerini çalmayalım yani gürültü kirliliğinden de kaçınalım dedi

Son söz milletindir, milli iradeye saygı duyalım.

7 Haziran seçimlerinde bir Hükümet çıkaramadık artık milli irade 1 Kasım’da nasıl bir sonuç sandığa yansıtırsa yansıtsın kabullenelim ve ona göre oluşacak Hükümetle ülkemizi yönetip, halkımıza hizmet verelim.

Daha önce Diyarbakır’ın AK Parti il kongresinde kendisini yakından dinleme fırsatı bulmuş ve “Başbakanımız tam bir bey efendi” başlığıyla bir yazı yazmıştım. O günden beri kendisini yakından takip ediyorum, haklılığım bir kez daha ortaya çıktı.

Belki birilerini hoşuna gitmeyen bir ifadeye vurgu yaptı ki, o da terörle mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz ifadesiydi, hoşumuza gitsin ya da gitmesin bu bir gerekliliktir. Bazıları, askeri tedbirlerle yıllardır mücadele ediliyor, bu tarzdan bir şey çıkmaz diyor, ama ben bu konuda iş olsun diye konuşmayacağım.

Bu seferki mücadele farklı, çünkü iki yılı aşkın bir çözüm süreci yaşandı ama terör bir türlü kabuğuna çekilmedi, hayatı zehir haline getirdi, bunun da cevabı tek kelimeyle silahlı mücadeledir kanaatimce…Bu olup bitenler karşısında Kürt vatandaşlarımızın sağduyulu yaklaşımı da takdire şayandır.

Umarım 1 Kasım seçimleri hayatımızı kolaylaştırır.

 

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums