En ağır ceza bile az gelir

  • 18.02.2015 00:00

 Hala, halah!

İnsan görünümlü olup bu kadar fasık, facir, tanrıtanımaz, ırz ve namus düşmanı birilerini sanki ilk sefer görüyorum, gerçi Garipolğlu’nun da buna benziyordu ki Cem Garipoğlu kendi kendine ölüm cezasını verdi.

Xebis adam bir bayanı taciz ediyor, başaramayınca  yardımına gelerle birlikte öldürüyorlar, cesedini saklamaya fırsat bulamayınca da yakıyorlar…

El eleman, el eman!!!

Ya Rebbi bir yaratık bu kadar mı vahşi olur? Eskiden bu tür caniler cezaevlerinde sağ çıkmazlardı, umarım bunların da başına öyle bir hal gelir de kim vurduya kurban giderler.

Bu cani herifler kamuoyunu kahrettiler,  erkekliği ayaklar altına aldılar, insanlığa leke sürdüler. Milyonların gönlünü dağladılar.

Bu tür sapıkça işlenen suçların cezaları için 11 yıl, 21 yıl az bile. Bunların bu halkın vergileriyle yapılan, idare edilen cezaevlerinde yatıp kalkmaya, yiyip içmeye hakları yoktur.Kusura bakmayın bu çok yönlü zulme karşı duygularımı dillendirmek istedim, yoksa kahrolacağım.

Bu anormal herifler, zalimdirler, katildirler, ırz düşmanıdırlar… bu bir hakikattir bir töhmet değildir. Dolayısıyla bunların işlediği suçların cezası çok ağrıdır olmalıdır.

Bir suçun cezası belirlenirken, verilirken ölçü nedir? Bilenlere hatırlatıyorum, bilmeyenler de öğrensin, kamuoyunun vicdanı baz alınır, sözüm ona güya Hakim “Türk Milleti adına” diye karar veriyor ya, esprisi budur işte.

Öyle ki kişi sucunun cezasını alırken toplumun vicdanında da temize çıkmalıdır. Buyurun zalim bir katile 3-5 yıl ceza verin öldürülenlerin yakınları tarafından öldürmezse ben bir şey bilmiyorum, ama 36 yıl ceza alan bir katilin peşine artık kolay kolay kimse düşmez.

Peki bu sucun içinde her türlü suç var: zulüm var, ölüm var, tecavüz var…Allah aşkına bundan daha ağır suç ne kaldı. Ölüm cezasını alırlarsa belki ahretteki cezaları az hafifleşir.

Ayrıca CKM adına nöbet sırası gelen avukatların davanın savunuculuğu almamaları da takdire şayandır. Kamuoyu öyle bir tepkili ki, fikri zikri ne olursa olsun bu zulme karşı yek vücut olmuşlar. Bu canilerin hakkı idamdır diye…

Hani bazı suçlarda mağdurun, mazlumun, maktulun yakınları af etme hakları vardır ya hatırlatmak istiyorum İslam hukukunda kişinin af etme yetkisi tecavüz eden kişi hakkında yoktur.

O kadar ağır bir cezadır ki Gayretüllaha dokunur. Onun için diyorum ki bunlara “en ağır ceza bile az gelir”. Çünkü bunların iş birliği içinde işledikleri suçun kabalığı yer ve gök arasını doldurmuştur.

Bilemiyorum insan herhangi bir umutla Maktul, merhum Özgecan Aslan’ın anne babasına başınız sağ olsun diyebilir? Ama bilmelerini isterim ki tüm Anadolu insanı kızınız için yastadır. Belki bu sizin için bir teselli olur.

“İnnalillah ve inna ileyhi raciun.”Yine de “ya sabır” diyelim. İşte devletin yetiştirdiği defolu vatandaşın en kaba örneği. Eğitim kurumlarımızı yararlı evlat yetiştirecek nitelikte revize etmemiz lazımdır diye düşünüyorum.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums