Bölgemizde Militarist Güçler istemiyoruz!

  • 9.01.2015 00:00

 Sevgili dostlar ben bir Kürt vatandaş olarak yeryüzünde sorun çıkaran şu militarist güçlerden şikayetçiyim.

Bunların birkaç ortak özellikleri var

1-Devletlerin devamı için her türlü melanete bulaşıyorlar(JİTEM’i, Ergenekonu, Balyozu….. bunlardan değil miydi?)

2-Perde arkasında aralarında iş birliği var(Sahada insanlar ölürken Oslo görüşmeleri devam etmiyor muydu? Vatandaşın evladı ölmüş, kalmış kimin umurunda)

3-Vatandaş dediğimiz masum ve savunmasız halka sıkıntı oluşturuyorlar(Kendileri devletin sahipleri gerisi marabaymış mantığıyla hayata bakıyorlar)

4-Üretkenliği bırak bir numaralı tüketicidirler.(Allah aşkına soruyorum şu askeri yapılanma adındaki militarist güçler insanlığa yararlı ne üretmişler?)

5-Arada bir toplumun bağrından çıkan İktidarları dahi frenliyorlar/devre dışı bırakıyorlar( Eski derin devlet gayretli hükümetlere ne sıkıntılar çıkarıyorlardı)

6-Birileri istediği zaman gereksiz yere provakasyın/sıkıntı oluşturabilir; ev yakabilir, molotof atabilirler.(Yüzüne gözüne maske takıyor, benim gibi işine gücüne giden vatandaşlara sıkıntı oluşturdukları yalan mı?)

7-En tuhafı da kendini halktan üstün tutuyorlar.(Nasıl olsa belinde silah var, kedisi birinci sınıf vatandaş(!))

Daha hangi kabahatlerini saymamı bekliyorsunuz?

Peki Allah aşkına ben nasıl böyle oluşumlara alkış tutayım? Söyler misiniz? Kamu yararı adına bana bir şey söyleyin, tutunabileceğim bir dal verin ben sahipleneyim.)

Şimdi de PKK’nin şehir yapılanması  diye  ifade edilen açılımını bile bilemediğimiz YDG-H çıktı, orada burada yüzünü güzünü bağlıyor, arada bir polislere saldırıyor, ama en çok da halka sıkıntı veriyor, buyurun bu sıkıntıya karşı sessiz durmak mümkün mü?

Bir sefer böyle yapılanmaların olduğu illerde, ilçelerde daima bir kaos var, daima bir tedirginlik ve güvensizlik var.

Kürdistan Bölgesine bakalım, Çizre, Şırnak, Hakkari Diyarbakır’ın sur içi ilçesi hep böyle nahoş faaliyetlerle basına yansımıyor mu?

Halk illellah etmiş, işine gücüne rahat gidemiyor? Bu adamlar/gençler/çocuklar … ne diyeceğimi bilemiyorum. Orada burada sıkıntı üzerinde sıkıntı oluşturmuyorlar mı? Yanlışsam ikaz edin.

Ya diyorum ki kardeş müsaade edin de Kürtler de huzur içinde yaşasınlar, biz yeterince sıkıntı yaşadık ama kime söylüyorsun onlar bildiğini okuyor.

Samimiyetle söylüyorum sizin bu kargaşanız kısa ömürlüdür, iş kemale erse vatandaştan da hükümetten de fena darbe alacaksınız. Yahu gelmişsin vatandaşı mahallesinde, evinde, ilçesinde rahatsız ediyorsun yani bu akıl karı mı?

Seni yönlendiren hangi güç olursa olsun yanlış yapıyor bu kabul edilir cinsten değil sonra demedi demeyin!

Ey sevgili dostlar gelin bir arada eşit, hür ve özgür olarak yaşayalım, bu dünya neyimize yetmiyor.

Niye bir birimize sıkıntı veriyoruz? Kimi silahlı, kimi külahlı; bu maya artık tutmaz.

Zaman birlik beraberlik zamanı, selamlaşma zamanıdır.

Yabancıları bırak, Kürdün Kürde uzattığı barış eli havada kalıyorsa ben buna taraf olan kimsenin iyi niyetine nasıl inanayım söyler misiniz? 

Şaşırdık kaldık ahbap!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums