İhsan Bilemem Neresi Açık!

  • 5.12.2014 00:00

 Sevgili dostlar hoca diye geçinen birçok kimse bilgi yetersizliğinden dolayı bu dinin güzelliklerini halkla paylaşamadılar bu değerleri hayata kazandıramadılar.

Bir kısım az çok bir şeyler bilen de medyatik olma adına kendince yeni yeni yorumlar geliştirip dillere düşmekten öte çalışmaları işe yaramıyor hatta kimi Müslüman’ı da ibadetinden dahi soğutuyor.

Ne amaçla, kimim direktifleriyle  Anadolu’yu karış karış gezen, bu insana benzer yaratıklar bir yandan vatandaşlarımızı ibadetten ve İslam’dan soğuturken diğer yandan da siyaset yapmaktan geri kalmıyorlar.

Bu ekibin azı dişlerinden biri de İhsan Eliaçıktır. Allah bir kabiliyet vermiş ama o kabiliyeti kontrolsüz kullanarak İslami dererleri çapraz anlatıyor.

Doğrusu düne kadar, neyse fikir özgürlüğü var, o da kendince bir adamdır düşüncesiyle kendisine ilişmeyi uygun bulmadım ama artık bu kadarına da pes demenin zamanı geldi.

Bu gün gariban Müslüman’ın elinde bir namaz kalmış onu dahi kıskanırcasına “namaz dinin direği değildir” diyerek Müslüman’ın aklını çeldirmeye, maneviyatını bozmaya çalışıyor.

Daha önce, içinde Allaha en yakın olmanın anı olan secdenin olduğu bir ibadete yani namaza ritüvel hareket demişti yine hoş görümüze verdik.Baktı ki para etmiyor bu sefer daha da ileri gitmeye başladı ve hadisi şerife dokundu.

Kardeşim sen ehl-i salalat Müslümanlardan ne istiyorsun? Namazının gereğini yerine getirmek için katkı vermen gerekirken elindeki ibadeti de bırakmak için aracı oluyor, moralini bozuyorsun.

Şöyle diyebilirdiniz,

*İslam namaz kılmaktan ibaret değil,

*İnsanı kötülüklerden korumayan namaz eksik bir ibadettir.

*Namaz kılan insan iki namaz arasında Allah’ın emrine bağlı olmalıdır,

*Allah’a yakın olmanın en kestirme yolu adaletten geçer, dolayısıyla namaz kılan bir kimse adaletten ayrılmamalıdır.

*Bir insan namaz kıldıktan sonra onunla görevli olan melek ya namazını toplar alnına çarpar, ya da sevabını kabul makamına çıkarır. vb.

Yok efendim namaz dinin direği değilmiş, diyerek ne diye hadisle oynuyorsun. Yoksa tariküsselat olduğun için nefsinize bir fetva mı buluyorsun.

Şunu bil ki senin bu çalışmaların sadece kimi kimseleri İslam’dan soğutuyor, bazıları da bir kelime ben de söylemiş olayım maksadıyla senden alıntı yapıyor.

 Bu devlet senin gibi malumat sahibi olup, marifetten yoksun olan kimselerin sayesinde yetersiz bir vatandaş kitlesi yetiştirmiş, sen hala rahat etmiyorsun bu vatandaşın dini duygularıyla uğraşıyorsun, gariban Müslüman’ın elinde kalan bir namazdır onu da elinden alma yollarını arıyorsun. Yazık ki ne yazık!

Dengesiz bir hükümdar mütedeyyin bir Müslüman’a soruyor; Üstat İslam’ın şartı kaştır? Bu nüktedan alim, birdir diyor Hükümdar:hala hala nasıl oluyor hani beşti, Üstat: Yahu hac ve zekat ben de yok, Namaz ve oruç ta sende yok, ortada Kala kala Kelimey-i Şehadet kaldı deyince geveze hükümdar gereken dersinin alıyor.

Bilmem neresi açık adam, sen bu dinden ne istiyorsun? Hani bir laf var, ayının yedi hikayesi var, yedisi de armut üzerine aynen senin meselendir sen de bir aşağı bir yukarı namaz şöyle işe yaramaz böyle işe yaramaz diye milleti avutuyorsun. Hay Allah senin cezanı versin ben bu gece senin bu dengesizliğin yüzünden rahat yatamadım.

Ayıp ayıp bari Allahı’ın dini üzerinde rant toplamayın yahu!

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums