Sürecin Tehlikeli Adamları!

  • 21.11.2014 00:00

 Hey dostlar hey, kim demiş ki barışı sağlamak kolaydır. Maalesef savaşın rüzgarından nemalananlar, üç günlük dünyada havaları yerinde diye kendini avutan niteliksiz insanlar barışı engellemek için, gereksiz elli türlü laf ederler, akla hayale gelmeyecek hilelere baş vururlar.

Kimlerden mi bahsediyorum derseniz söyleyeyim; öyle mi, değil mi bilemem ama kendini PKK milisleri olarak gösteren kimselerden bahsediyorum.

Kürtlerin kahır ekseriyeti huzur sükunet gelsin diye kavli, kalbi, fiili dua ederken, bunlar Kürtler arasında sorunun devam etmesi için her fırsatı deniyorlar. Nasıl mı?

*Vatandaşı PKK ile korkutuyorlar(Uluslar arası bir örgüte yakışır mı)

*PKK Hizbullah kavgası çıksın diye can atıyorlar(Canları çıksın)

*Süreci başlatan Hükümetin aleyhinde atıp tutuyorlar(Birileri istemese de bu süreç başarıyla sonuçlanacak)

Alem bilsin ki PKK, Kürt halkının bir alt kümesidir. Bu kümenin kahır ekseriyeti %60-%70’lerde olan sade halktır. Diğer %30’un içinde PKK var Hizbullah var, Tarikatlar var.. var da var.

Kürtlerin bu süreçte tek bir çıkar yolu var; o da  aralarında selamlaşmaktır. Süreç tamamlanırsa bir Kürdün dahi yaşarken birilerinden korkmaması lazım, hele bir taraf diğer taraftan hiç endişe etmemesi lazımdır. Aksi takdirde Kürt Kürdü korkutacaksa öyle yönetime şimdiden lanet olsun.

14 yıldır silahı bırakıp, Hüda-Par adı altına siyasileşen, cemiyetler/ dernekler aracılığıyla legal alanda faaliyet gösteren bir hareketi eski günlerine zorlamak Kürtlere yapılan ne büyük haksızlıktır. Birileri bunu istiyorsa dikkatli olmak lazım günün birinde altından bir çapan oğlu çıkabilir; artık azgın bir ermeni mi? Sinsi/Siyonist bir Yahudi mi? Veya geri dönme bir mürtet mi? Tabi dinine bağlı Ermeniler ve Yahudilerden özür diliyorum beni yanlış anlamasınlar.

AK Parti Hükümeti Kürt sorununu çözme adına derin devletle karşı karşıya geldi. e-muhtıralar aldı, her türlü tehlikeleri göze alarak 40 açıdan iyileştirmeler yaptı hala da çalışmaya devam etmektedir. Birileri“sermayemiz kalmadı” diye kudurup duruyorlar.

Bir barış sürecidir başlamış öyle ya da böyle ilerleyecek, 30 yıllık dertli sürece son verilecek ve bu memlekette insanlar daha da hür ve özgür, daha mutlu yaşayacaklar. Bu toplumun buna hakkı vardır.

Efendim dünyanın Kürtlerle ilgili projesidir; Irak Kürdistan’ı Kürt devleti, Suriye otonom bölge, İran Kürtleri zaten eyalettirler. Türkiye Kürtleri ise hak ve özgürlükleri, anadil eğitimi de dahil tüm hakları verilecek ve Türkiye’nin sathı mahallinde hür ve özgür olarak yaşayacaklar.

Size tavsiyem bu günlere hazırlıklı olun. Eğer bir insanın, bir Kürdün öldürülmesi dahi sizi mutlu ediyorsa size yazıklar olsun. Müsaade edin de Kürtler de insanca yaşasınlar. Gelin bireysel menfaatinizi kamu yararına feda edin, siz de hayatın içinde bir vatandaş olarak yaşayın olmaz mı?

Tüm çabamız insanları huzur ve mutluluk içinde yaşatabilmek içindir.

 

İnsanlık adına selam ve dua ile.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums