Özdilgiller Yerli Malımız Değiller

  • 23.05.2014 00:00

 Anadolu’nun namuslu insanları kabuğuna çekilince meydan ne olduğu belirsiz kimselere kalıyor maalesef. Benim bildiğim bir yazar bir konuda fikrini dile getirirken halkının duygularına tercüman olma gibi bir sorumluluğu da vardır.

Peki Yılmaz Özdil’in Soma felaketiyle ilgili yaptığı değerlendirmeye hiç  ılımlı yaklaşan yvar mı?  halde bu adam nerden gelmiş nereye gidiyor? Bilen varmı?. Bu herif Anadolu insanının zihniyetiyle de, Soma şehitleriyle de, Kurtuluş savaşı şehitleriyle de bir problemi var. Kanaatimce zihninde şehit kavramı zaten yoktur.

Bu tür adamlar yerli malı kokmuyor. Bunlar ülke dışındaki düşmanlarımızın içimizdeki azı dişleridir.301 kere ölüp dirilse içimde uyandırdığı nefreti sindiremez. Bu ölen Soma Şehitlerine -ölüme müstahaktırlar değerlendirmesini yapmak ölene dek kadar içimde yaşatacağım kadar zalimane bir değerlendirmedir.

İnanıyorum ki en az benim kadar kamuoyunun vicdanını da rencide etmiş, bu ifadeyi kullanan, bu anormal herif aslında genetiği farklı bence,  Hele hele yeni duyuyorum ki, Robaski’de ölen o masum vatandaşlarımıza da “ Katır” benzetmesi yapmış; hala hallah, hala hallah ya Sabur!..Çekmekten başka elimden ne geliyor.

Bu adam, memleketimin cezaevlerinde ekmek su bile yemeye içmeye hakkı olduğuna inanmıyorum, memleketimizi terk etsin istiyorum. Artık kimseye saldırma gibi bir lüksümüz yok. Bizim başka işlerimiz var, ilimle uğraşıyoruz, ekonomiyle uğraşıyoruz, üretimle uğraşıyoruz. Onun için kimse Anadolu insanını provoke etmeyi denemesin.

Görüyorsunuz  Sayın Bahçeli, Ülkü Ocaklarını nasıl da sağduyulu olmaya davet ediyor. PKK dağdan indi inecek, artık bize medeniyet lazım, hayata katkı vermek lazım. Provokasyonlara ayıracak zamanımız yok.

Özdilgillerin oyununa gelip ona hücum ederek onu kahraman etme gibi bir lüksümüz yok, tahammül edeceğiz. Ama yargı da bu kadar kamuoyuna sıkıntı veren bu herifleri yeterli bir ceza ile cezalandırmalıdır ki azıcık rahat edelim. Maalesef suçu genellikle maddi fiziki suç olarak değerlendiriyoruz ama ruhumuza verilen suca fazla ilgi göstermiyoruz. Bu adam yedi yerden beni yaralasaydı kendisini af edebilirdim, fakat Anadolu insanına verdiği bu sıkıntıyı af edemem ki, tek söyleyeceğim şey, “Allah’ından bulsun” demekten başka bir şey elimden gelmiyor.

Sevgili dostlar bir insanın böyle bir felaket karşısında bu kadar insafsız bir yorum yapması doğru olmadığı gibi böyle bir düşünceyi beslemesi bile insani değildir. Bir yazar canı istediği yorumu yapamaz, kamuoyunun hassasiyetine dikkat etmek bir yazar için önemli bir ölçüdür kullandığı kalemin klavyenin sınırını çizer.

Tabi bu değerlendirme insani değerlere sahip kimseler için geçerlidir. Bir Selman Rüşdi nasıl ki, bir bucuk milyar İslam dünyasının duygularını düşünmeden Peygambere hakaret edebiliyor, iftira uydurabiliyorsa, kimi vicdanı bozulmuş sözüm ona yazarlar da 76 milyonun duygularını hiç düşünmeden bu bahtsız yorumu yapabiliyor. Hayattaysalar keşke anne basına birileri mikrofonu uzata bilse, acaba kendisiyle ilgili nasıl bir yorum yapacaklar diye merak ediyorum.

Tekrar hepimizin başı sağ olsun diyor, Soma Şehitlerimize Yüce Mevla’dan rahmet, yakınlarına sabır ve sükunet diliyorum.Onlardan geri kalanlara sahip çıkmak devlet ve millet olarak namus borcumuz olsun.

Saygılarımı sunarım, zalim ve edepsizler hariç başka bir ifadeyle Özdilgiller hariç.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums