Bomba ve kurşun!.

  • 5.02.2018 00:00

 ORTALIK karmakarışık!

Kavga büyük mü büyük.
Sancılı ve acı veren şekilde sürüyor.
Daha da şiddetlenecek... Her yerde bu görülmekte. Tabii bakmayı biliyorsanız... Olup bitenlere DOLAR kuru üzerinden bakış atmak anlamaya yetmez.
Derine inip aşağıdaki görünmeyen sarsıntıyı fark etmek gerekiyor...
Değişik örneklerle bağlantıyı kurmaya çalışalım...
İngiltere'den başlayalım...
Pentagon'la Rothschild ailesinin savaşının İngiltere'deki merkezi BBC oldu...
Yıllardır BBC'nin Kraliçe II. Elizabeth tarafından yönetildiği söylendi.
Akıllı bazı isimlere göre bu efsane...
BBC'deki güç dengesi hiçbir zaman Kraliçe'nin yanında olmadı.
Özellikle son yıllarda BBC'de CIA ile Rothschild ailesinin ring kapışmasını izledik.
Ardından CIA, gücünü Pentagon'a teslim etti. Kavga alevlendi!
Son dönemde yaşananlara göz atarsak savaşın boyutunu net olarak görürüz.
Cecil Clementi Smith, İngiltere'nin Singapur'daki sömürge valisi.
Rothschild ailesi adına valilik görevini sürdürüyordu. 100 yıl önce.
Yıllar geçti, oğlu Sir David Cecil Clementi de ailenin en güvendiği isimlerden biriydi.
Ancak Sir David Cecil Clementi, Harvard Üniversitesi'nde görev yaparken CIA ile yakınlaştı. Çok güçlü biri oldu, ancak aile bunu bilmiyordu. İngiltere Merkez Bankası'nda, Hazine Bakanlığı'nda çok üst düzey pozisyonlara atandı.
Rio Tinto'da önemli görev aldı. 2017 yılında da BBC Yönetim Kurulu Başkanı oldu.
Kimilerine göre CIA, kimilerine göre Rothschild ailesi tarafından bu göreve getirildi.
BBC'nin Clementi'den önceki başkanı Rona Fairhead kimdi?
Aile tarafından o göreve atanmıştı.
En azından İngiliz medyası bunu söylüyordu.
Ancak durum öyle değildi galiba!
Rona Fairhead ailenin bankası HSBC'ye tarihinin en ağır darbesini vuran kişiydi! CIA tarafından BBC BAŞKANLIĞI ile ödüllendiriliyordu!
BBC ikiye bölünmüş durumda. Tam olarak kimin kime bağlı olduğu belli değil! Bir tarafta haber ağını CIA'den alan ekip, diğer tarafta ise Rothschild ailesinin emirlerini uygulayan birim var.
Bu kavganın daha da şiddetleneceğini düşünürseniz, BBC News ile online sitenin arasındaki savaşı da daha rahat görebiliriz.
İsimler değişiyor ama taraflar aynı!
Tek yerinde olan da onlar!
Devam... Dün de kenarından değindik zaten!
Rothschild ailesi ile VATİKAN arasında bir anlaşma olduğu ileri sürülmekte. Ocak 2019'da sessiz bir açıklama ile resmileşeceği kulaktan kulağa yayılıyor.
Rothschild ailesinin Akdeniz ısrarı bilinmeyen bir şey değil. Ancak bunun için OLMAZSA OLMAZLARDAN biri VATİKAN!
Ailenin iştahı üst seviyede... İddialara göre AİLEYLE VATİKAN BANKASI arasında büyük bir anlaşma yapıldı. Bu da OCAK'ta fısıltılarla açıklanacak.
Geçtiğimiz günlerde Aile'nin AKDENİZ için kurmaya çalıştığı yeni ve büyük bankadan söz etmiştim. Malta'daki bu anlaşma hayata geçerse VATİKAN-AİLE ortaklığı AKDENİZ'i ele geçirecek, en büyük darbeyi de PENTAGON'a indirecek.
Sonra ne olur bilinmez...
Olaylar böyle gelişirse Katolik ağın güçlü olduğu Pentagon belki de en ağır yenilgisini Akdeniz ve dolayısıyla Malta'da almış olacak.
Pentagon şimdi bu durumu terse çevirmek için Vatikan'a hala şans veriyor. Çünkü Vatikan'ın Rothschild ailesiyle büyük bir plan yapabileceğine, detaylarına inebileceğine inanmıyor! Bu nedenle hala beklemedeler.
Vatikan'ın bankası 2012-2013'ü BAŞKAN olmadan geçirdi! Bu durum, ailenin banka üzerindeki etkisi arttırdı. Hatta VATİKAN BANKASI Malta'da ağır darbe aldı! Banka büyük bir tuzağa çekildi.
Düştüğü yerden de AİLENİN yardımıyla kalktı. Rothschildler imdada yetişti yani...
Anlaşma da böyle geldi! Bu anlaşmanın gereği olarak Vatikan ile Rothschild ailesi, özellikle Avrupa'daki resmi "tefeci" yöntemini birlikte kullandılar. Bu da Akdeniz'deki ülkelerde hem Vatikan'ın hem de ailenin gücünü arttırdı. Büyük ölçüde...
Aralarında İSLAM ülkeleri de olan coğrafyaya bakıldığında VATİKAN ile AİLE'nin büyük bir sıçrama yaptığı ortaya çıkar.
Bu durum planlı bir şekilde organize edildi ve kusursuz uygulandı. Pentagon, VATİKAN BANKASI'nın Malta'da aldığı darbenin perde arkasında Rothschild ailesinin olduğunu bizzat Vatikan'daki kardinallere belgeledi.
Ancak Pentagon beklediği karşılığı alamadı.
Büyük baskıların yaşanmasına rağmen Vatikan'ın hala Rothschild ailesiyle yürüdüğüne inanılıyor.
Katolik Pentagon, Katolikler'in merkezi Vatikan'ı düşman görüyor.
Bu durumun izahı yok elbette. Ancak Katolikler arasında bu durumun bir karşılığı var. Bir de Pentagon yüzmilyonlarca KATOLİĞİ dışarıda tutamaz. Arkasını dönemez! Bu da hesabın içinde tutulan başka bir unsur! Rothschild ailesine yakın medya grupları, Pentagon'daki bazı komutanların ve üst düzey isimlerin Katolik ülkelere baskısını haberleştirdi. Bu da Katolikler arasında ciddi rahatsızlığa neden oldu. Ailenin karşısında olan Amerikalı kardinaller bile bir anda Pentagon'a da muhalif açıklamalar yaptı.
Malta'daki güç savaşı, Akdeniz'deki sonucu da belirleyebilir.
Çünkü Malta limanlarında tek yetkili Rothschild ailesi. Şimdi Amerika limanlar üzerinden Malta'ya baskı kurmaya başladı. Kamuoyunda "Panama Belgeleri" diye bilinen olayın Malta ayağına dair detayları ortaya çıkartan gazeteci Daphne Caruana Galizia, CIA tarafından öldürüldü. Aracına konulan bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetti. CIA'yi kullanan kurum da Pentagon'du. Malta'yı asla kaybetmek istemeyen Pentagon, 53 yaşındaki gazeteci üzerinden net mesaj verdi.
Daphne Caruana Galizia, öldürüldüğü gün Vatikan'dan Malta'ya gelen çok önemli iki kardinalle görüşmüştü. O kardinaller Rothschild ailesiyle yakın olan isimlerdi. Şimdi o kardinallerden biri kayıp diğeri ağır hasta...
Pentagon'a yakın isimler olan Malta İşçi Partisi'nden bakan Konrad Mizzi ile Başbakan Özel Kalem Müdürü Keith Schembri'nin siyasi hayatını bitirecek kişi de Daphne Caruana Galizia'nın kendisiydi.
Panama Belgeleri'nde milyon dolarlık vergi kaçırdığı belgelenen bu isimler hala çok güçlü ve Pentagon'un emirlerini uyguluyor. CIA'in Belçika'da uyuyan hücreleri olarak bilinen ekibi tarafından öldürülen Daphne Caruana Galizia'nın gizli belgelerinin nerede olduğu ise hala bilinmiyor.
Daphne Caruana Galizia'nın ailesinden çok önemli iki kişi ise hala VATİKAN'ın BANKASINDA çalışıyor! Olayın oluşu ve sonuçları arasındaki BAĞ net... Ancak arkadaki BÜYÜKLER'in de çıplak gözle görülebildiğini düşünüyorum...
PARA üzerinden kavga cemaatlerde, partilerde, şirketlerde, istihbarat kuruluşlarında, güvenlik organizasyonlarında, bankalarda yani her yerde şiddetle devam etmekte... VATİKAN da TÜRKİYE de bu mücadelenin merkez noktaları.
AKDENİZ hedef olduğu sürece de değişmeyecek...
MALTA'ya bomba ile gidenler buraya DOLAR kurşunu ile geliyor...
Konu bu... Bu nedenle PENTAGON ve AİLE'NİN stratejisi çok iyi analiz edilmeli...
Gerisi boş..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums