Taciz!.

  • 4.02.2018 00:00

 DÜNYA üzerindeki büyük mücadele, hatta savaş haliyle Türkiye'de de kendini hissettiriyor. Ancak kavga her yerde... "Sadece bizim başımızda sıkıntı var" diye düşünen varsa fena halde yanılıyor demektir... Öne çıkan aktörleri defalarca PENTAGON ve AİLE yani ROTHSCHILDLER olarak özetlemeye çalıştım. Bu iki merkez arasındaki kavga sınırların çok dışında. Her yerde birbirlerine hamle yapıyorlar... Bu merkezlerden biri de VATİKAN!

Açalım biraz...
Jorge Mario Bergoglio...
Yüzmilyonlarca KATOLİĞİN ruhani lideri...
Fakat iddialara göre esrarengiz biri, sadece hakkında yazılanları özetlemek isterim.
Yoksa kötü göstermek gibi bir derdim yok... Son tahlilde bir dini lider.
Olumsuz tek söz yazmak doğru değil.
Ama iddialar, yazılanlar ortada olduğu için büyük savaşı anlatmak bakımından kişiliği önemli... Durduğu yer önemli...
Pentagon da Rothschild de AKDENİZ'in önemini biliyor. Ve burada tek güç olmak istiyor. Bu nedenle VATİKAN'ın çok ama çok önemi var.
İki güç de VATİKAN'ı kendi safına çekmek için uğraş vermekte. Jorge Mario Bergoglio, 1973 yılında Henry Kissinger tarafından keşfedildi.
O tarihlerde Rothschild ailesine yakın olan bir Katolik'ti.
Arjantin'de Rothschild ailesi tarafından desteklenen General Jorge Videla'nın liderliğini yaptığı askeri diktatörlüğün en önemli güç dengelerinden biri de bugünkü Papa'ydı. General Jorge Videla öncülüğündeki askeri darbe girişimi ile Peron hükümetini deviren Rothschild ailesiydi. Bu operasyonun merkezinde yer alan Kissinger, ailenin özel bir hediyesini de Jorge Mario Bergoglio'ya tekdim etmişti. 1983 yılına kadar tam 7 yıl boyunca Arjantin'deki en üst makam Cizvit olan Jorge Mario Bergoglio, o tarihlerde Papa olacak isim olarak listeye alınmıştı. Çünkü aile Vatikan'da gücü hiç kaybetmek istemiyordu.
Henry Kissinger'ın, 1976 askeri darbede en güvendiği isim Jorge Mario Bergoglio'ydu. Yine iddialara göre Bergoglio'nun dosyaları kirliydi.
Kontrolünü ele geçirmeye yarayan çok önemli detaylar vardı! Hepsi iddia tabi... İşte dün böyle bir DARBENİN içinde yer alan AİLE'ye oldukça yakın olan PAPA, şimdilerde en zor kararını vermek zorunda... Ve Papa Francis bugün nasıl bir karar alacak kimse bilemiyor. Çünkü Katolik Pentagon, Papa Francis'i çevreledi. Vatikan'ın kirli parasını artık Rothschild ailesinin yönetmesini istemiyor. Birçok karar alındı. Adı taciz ve tecavüz olaylarıyla gündeme gelen çok önemli Katolikler'in çoğunun, AİLEYE yakın olduğu iddiaları gündemde. Kavga TACİZ üzerinden de sürüyor yani! TACİZ işlerinin büyümesinin nedeni, PENTAGON'un bu alana girmiş olması. Pentagon, AİLEYE yakın VATİKAN'ın önemli isimlerine operasyon yapıyor. Papa Francis de mecburen PENTAGON'un yanında yer almak zorunda kalıyor...
Bunun üzerine ailenin çok önemli isimleri, Papa Francis'e karşı bir baskı operasyonu başlattı. Papa da şimdi karar vermek zorunda. Çünkü Rothschild ailesiyle yaptığı anlaşmada, Vatikan'ın tüm parasını BRİCS üzerinden dünyaya yayacaktı. Pentagon'un büyük baskısı bu durumu engelledi. Konu ne taciz ne inanç ne VATİKAN! Sadece PARA!
Devam...
Pentagon, VATİKAN'ın parasına hükmetmeyi başarırsa AİLE dünya genelinde büyük bir finansal yara almış olacak. Eğer bu gerçekleşirse ardından da Papa ile birlikte Akdeniz'e ulaşan ve burada kalıcı olan bir Pentagon göreceğiz. Eğer Pentagon, Papa ve İtalya'yı kontrol altında tutmayı başarırsa, tek hedef biz kalacağız...
Adamların kafası ve eylem planları böyle.
PENTAGON, DOLAR ile ilgili bu kadar sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyordu bile. Ancak psikolojik faktörlerle birlikte ummadıkları kadar ilerleme kaydettiler.
Oyunun farkında olmayanların telaşı da PENTAGON'a yaradı. Eğer İTALYA düşerse bize çok daha farklı geleceklerdir.
AKDENİZ o zaman onlara kalacaktır.
Bunu bilerek gidiyorlar. Bizde ise hala olayı anlamayan çok ama çok isim var...
Bu arada İtalyan hükümetinin Türkiye'ye karşı dolar operasyonundaki Washington karşıtı açıklamaları, Pentagon'da büyük rahatsızlığa neden oldu. İtalya Dışişleri Bakanı Enzo Moavero, "Türkiye'ye karşı başlatılan dolar saldırısının bir sonraki hedefi İtalya olacak" dedi. Enzo Moavero, Rothschild ailesine yakındır. Luiss Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Enzo Moavero ve Rothschild ailesinin birliktelikleri de gizli değildir. Enzo Moavero, Amerikan karşıtlığı ile büyümüştür. Şimdi sistem gereği aileyle yakınlığını sürdürmek zorundadır ve Türkiye konusunda da Washington'ın karşısında yer alacaktır.
Akdeniz'de Türkiye ile ortak bir çalışma isteyen Enzo Moavero Katolik Pentagon tarafından yönetilen iki gazetenin saldırısına uğradı. Bu saldırılar ailesiyle ilgiliydi.
Türkiye AKDENİZ'den çıkmayı kabul ettiği an DOLAR'ın yüzde 40 değer kaybettiğini görürüz. Oluşan fiyat asla ve kat'a ekonomik değil! SİYASİ! Sanırım artık herkes bunu biliyor!
Washington ve Pentagon "Suriye konusunda ortak karar alabiliriz. Ancak Rusya ve Akdeniz konusunda bizim kararlarımızı sorgulamadan kabul edin" diyor. Kavganın düğümlendiği yer de burası! Bu konuda asla taviz vermeyecekleri de açık. Çünkü Akdeniz'i paylaşmak gibi bir hata içine girmeyecek kadar etkin bir Pentagon profili var şu an. Geri adım attıkları an iyice geriye düşeceklerini biliyorlar! Kuzey Afrika ülkeleri de Pentagon'a biat etmeye başladı. Başka şansları da yok gibiydi.
İtalya ve Türkiye'nin gücü AKDENİZ'de ne olacağını göstereceği gibi, YENİ DÜNYA DÜZENİNİN alacağı son şekli de ortaya koyacak...
Aslında PENTAGON'a TÜRKİYE dışında dayanabilen ikinci bir ülke yok.
ABD Türkiye'nin bu tavrını törpülemek istiyor. Masada sözünün üzerine söz söylenmesine tahammül edemiyor!
Anlamadıkları Türkiye eski TÜRKİYE değil. Ankara "Buralarda asırlardır varız.
Kimse için de kalkıp gitmeye niyetimiz yok. Geleceğimizi kendimiz kurarız" diyerek rest çekiyor. HAKLI olarak...
Ama ABD'nin eski alışkanlıkları bu tavırlara yabancı tabii. Her söyleneni EMİR GİBİ GÖREN ülke artık yok...
Kafalarının almadığı da bu...
Bunca şeye rağmen!
Eğer Papa Francis geri adım atarsa, Enzo Moavero da TÜRKİYE'nin yanında, Washington'un karşısında olan tutumunu bırakacak. Mecburen! Tabii bu ABD ile baş başa kaldığımızın göstergesi de olacak... Bunu en iyi bilen ve birkaç yıl önce dile getiren BERLUSCONİ'ydi...
2015 yılında katıldığı bir toplantıda, "Akdeniz, büyük savaşları getirecek.
Türkiye ve İtalya büyük bir risk içinde.
Çünkü taraf seçmek zorunda bırakılacak.
Türkiye'nin bölgedeki etkinliği artıyor. Bu ABD'yi rahatsız ederken, Avrupa'daki bazı ülkeleri de endişelendiriyor. Eğer Türkiye'nin bu konuda bir B planı yoksa, 2019'da büyük sıkıntıları göreceğiz" dedi. Türkiye'nin B ve C planları da var.
Zaten bulunduğu koordinatlar herkesle eşit şartlar altında konuşmaya fazlasıyla yeterli... Herkes de biliyor... Ancak ABD her yerden gelmeye çalışıyor.
Burada DOLAR üzerinden operasyon başlamadan önce KATAR'ı ablukaya aldılar. Arabistan birkaç gün önce, Katar ile arasındaki sınıra kanal açacağını açıkladı. Yani Katar, bir ada ülkesi haline gelecek. Bu bile Pentagon'un kararıydı ve uygulamaya geçilmesi de an meselesi.
Pentagon dünya ticaretini ve enerji trafiğini yönetmek için AKDENİZ'e kafayı takmış durumda... VATİKAN da İtalya da Türkiye de hedef! Hala birileri DOLAR artışının DIŞARISIYLA ne ilgisi var demiyor mu! Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ve bu adamların kafası nasıl çalışıyor anlamış değilim. Bir ADA'da yaşamıyoruz. Burası TÜRKİYE. Bir saldırı varsa OPERASYONUN kaynağı dışarısıdır! NETTİR! Bunu bilmeyen yabancı yoktur. Ama içeridekilerin anlaması neden zaman alıyor bunu çözebilmiş değilim...
Türkiye eskiden olduğu gibi kontrol edildiği an bütün ipler ABD'nin eline geçer! ANINDAOLAY BU KADAR BASİT! Biz çok önemli bir ülkeyiz. Bu nedenle rakipler de sert...
Ama Türkiye bu fırtınanın da üstesinden gelecektir... Buna inanarak yaşarsak kazanan biz oluruz. Ama psikolojik üstünlüğü bazı işadamlarımız gibi bırakırsak, adamlara düğün bayram!

NOT: ARJANTİN'i okuyorsunuz. En azından kulaklarınıza çalınıyordur. Ne oldu orada? Arjantin IMF'ye gitmek zorunda kaldı! Peki oradaki savaşın içinde kimler var? Pentagon ve AİLE!
Orada kazanan PENTAGON oldu.
IMF geldi... Aynı reçeteyi bizim için de hazırlıyorlar. Anlamamız gereken bu!.. Olaylara böyle bakın! Bir de Brezilya'nın başına gelenleri düşünün!
ACABA NEDEN? Bir de DARBEYİ yapan VİDELA hapiste öldü!.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums