Derin Moskova.

  • 6.02.2018 00:00

 Aslında bugün size daha önce belirttiğim gibi AMERİKALI DOSTUMUN söylediklerini aktaracaktım.

Özellikle inanılması güç (Ben de inanmakta çok zorluk çektim) bir konuyu aktardı! Rockefeller ile ölmeden yaptığı görüşmeyi ve gerçekten akıllara sığmayan VASİYETİNİ anlattı. Her fani öldükten sonra ardındakilere mal mülk bırakır... Burada durum bildiğimizin çok dışında.
Öyle böyle değil.
Bu vasiyet de sanırım herkesin eline geçebilecek cinsten değil!
Eğer aksi bir şey olmazsa yarın ucundan kıyısından bir şeyler yazarım... Şimdiden uyarıyorum akıl alır gibi değil...
Neyse...
ABD'yi takip edince orada kazan kaynıyor. Görmek için büyük uğraşlara gerek yok. Yeni Dünya Düzeni kurulmadan önce bunlar da son derece doğal! İKİ BÜYÜK SAVAŞLA kurulan düzen şimdi nispeten çok daha küçük TERÖR SAVAŞLARI üzerinden inşa ediliyor. Gidişat her ülkede sıkıntı meydana getiriyor. Bunun en çok yaşandığı yerlerin başında da Washington geliyor! Orada da kendi içinde mücadele eden güçler var! Bir de yeni düzeni kurmak için HAYATİ HAMLELER yapmaya hazırlananlar...
Açalım biraz...
Hepimiz biliyoruz ki SURİYE'deki savaş sadece bizi ilgilendirmiyor! ABD, Rusya, İran, İngiltere, Fransa ve Almanya'yı da yakından, hatta çok yakından ilgilendiriyor. Tabii bir de ÇİN'i!
En son yine bir RUS SAVAŞ UÇAĞI düşürüldü. SU-25 tipi...
AMERİKAN yapımı MANPAD sistemi ile vuruldu! FÜZELER AMERİKAN malıydı yani...
İşler yine karıştı haliyle... Dün RUS basını düşürülen uçaktan TÜRKİYE'yi sorumlu tutuyordu!
Garip! Oysa işin perde arkası ilginçti ve biz yoktuk! Olmamız için de bir neden yoktu!
Resmi açıklamalarda olayı üstlenen farklıydı! Başka başka isimler ortaya atılıyordu! Ancak ABD'de olayın faili olarak sunulan örgüt Ceyşu's Suvvar'dı... Örgütün lideri Cemal Maruf'tu. ABD'nin 2 yıl boyunca silah yolladığı MARUF zaten Washington ve Riyad'dan mali destek aldığını açık açık itiraf etmişti! SIR DEĞİLDİ YANİ!
Maruf'un çocuklarından 2'si ABD'de okuyor. Ceyşu's Suvvar, Pentagon'un Suriye muhalifleri olarak adlandırılan gruplar içindeki tek kendisine bağlı birim. Daha doğrusu en çok güvendikleri bunlar! Tabii bunu yapmalarının kendileri açısından anlaşılır tarafı var! Rus uçağını yine Pentagon düşürdü. NET! Çünkü Trump ile Putin'in yan yana gelmesi istenmiyor. ABD'deki davalara bakarsanız durumun orada bu çizgide gittiğini anlarsınız.
Trump geldiğinden beri RUSYA manşetlerde! Seçim hilesinden gizli görüşmelere kadar her yerde RUSYA var! Görevden alınanlar, hakkında dava açılanlar... Say say bitmez... Gerçekçi bakış açısıyla RUSYA'nın böyle bir gücü yok. ABD'deki seçim sistemini Moskova'dan yönetmek ve manipüle etmek hiç kolay değil.
Ama Rusya'nın ABD'deki gücü tarafından mümkün! Eğer Trump ve Putin iki ülkenin yakınlaşması için daha fazla ısrar ederse bu tip olaylar giderek artacak. İki lider de bunun farkında! Çünkü Pentagon, Rusya ile bir düzene karşı. Pentagon, soğuk savaş dönemindeki günleri ABD-Çin olarak belirledi. Bunu başarmak için Rusya'nın güçsüzleştirilmesi gerekiyor. İŞTE bunu ABD içinde kabul etmeyen çok isim var! "Rusya ile değil ÇİN ile uğraşalım" diyen sayısı hiç az değil! Ancak bunda MOSKOVA'SIZ FORMÜLDE direnen güç de azımsanmayacak kadar etkili...
Tabii oyun böyle olunca bizim görmediğimiz değişik cepheler açılmakta! Putin çoğunun farkında!
Pentagon, Rusya'yı Sovyetler Birliği gibi parçalama planlarını yavaş yavaş hayata geçirmeye çalışıyor! Yeni Rus oligarklar da hızla zenginleştiriliyor! Putin bunları görmüyor değil! NET olarak her şeyin farkında! Putin'e yakın olan tüm oligarklar, Pentagon tarafından suikast korkusuyla yaşıyor. Putin muhalifi sıradan Ruslar, 5 yıl içinde oligark oldu. Milyar dolarlık sermayenin alındığı ülke ise Suudi Arabistan. Arabistan'da hapse atılan prenslerin serbest kalmaları karşılığında ödediği 150 milyar dolar, bu oligarklara verildi.
Gözaltında tutulan prenslerin önemli Amerikan şirketlerindeki hisselerinin devri, önümüzdeki günlerde başlayacak. Nereye gideceğini tahmin etmek zor değil!
ABD içinde yeni bir Rusya akımı başlayacak!
Rusya'nın komşularını da etkileyecek bu yeni oligarklar, Putin sonrası için hazırlanıyor.
Rusya ile ABD'nin birlikte yürüyeceği günler çok uzun değil. Ancak Putin olduğu sürece bu plan başlamayacak.
Pentagon buna inanıyor ve böyle adım atıyor! Rusya, Suriye'de uçağının düşürülebileceğini biliyordu. Tahmin etmeleri zor değildi! Çünkü muhaliflere verilen Amerikan silahlarının farkında olan Kremlin, defalarca bu yönde açıklama yaptı. Drone ile Suriye'deki üsse gerçekleştirilen saldırı da Rusya'nın tahmin edebileceği bir saldırıydı. Ancak önlenemedi.
Medyaya ve Rusya'ya baktığımızda en büyük silahlarının S-400'ler olduğunu görüyoruz!
Elbette çok önemli silahlar! Ancak gerçek olan şu ki elindeki tüm imkanlara rağmen ABD DRONE'larla gelip vurdu ve Rusya sadece izledi! Rusya elbette büyük, çok büyük devlet. Kimse bunun aksini söyleyemez. Gözden kaçırdığımız ve bizlerin bilmediği PUTİN'in ve Kremlin'in aldığı her kararda MERKEZDE bulunan birinin PENTAGON ile anlaşmış olması!
Bu ABD'de yazılan çizilen bir iddia... Eğer böyleyse PUTİN yanı başında tehlike ile yan yana, iç içe yaşıyor demektir... ZOR DURUM!
Pentagon, Putin sonrası için RUSYA'dan biriyle el sıkışıyorsa ve Rusya SURİYE'de olumsuzluk yaşıyorsa olay sanılandan çok daha fazla karışık demektir!
DENGELERİ İYİ OKUMAK ANLAMAK GEREKİR!
Konuşulan isim MEDVEDEV değil. Rakip gibi görünseler de Putin'in arkasından iş tutan o değil! Ancak ileri sürülen iddiaya göre PUTİN'in kararlarında en etkili olan isimlerden biri! Ve Putin bunu bilmeden yaşıyor! Çok ama çok ilginç! 1991'de KGB'den ayrılan Putin, hukuk fakültesindeki hocası Anatoly Sobchak'ın basın danışmanı oldu. Sobchak'ı yöneten güç, Putin'i seçmişti. O günlerde Sobchak'ı yöneten güç, Putin'i başkanlığa götürürken, bugün başkanlıktan almaya karar verdi.
Putin, ajanlığı bıraktıktan sonra üniversitelerde ders vermeyi planlıyordu. Ancak o kendisi için yazılan hikayenin kahramanı oldu.
Altını çizdiğim gibi bu önemli iddialar benim değil! ABD'de konuşulanlar, yazılanlar... Putin bütün olup bitenin farkında olacak kadar zeki ve devleti bilen biri.
Şimdi kendisinden bu yapıya karşı hamle beklenmekte! Oturduğu yerde kaderine razı olacak değil! Olmaz da! İşte bu bütün dengeleri başka bir yere taşıyarak SÜRÜKLEYİCİ olur! Kimse de sonrasında ne olacağını bilemez...
Pentagon, ÇİN ile DÜŞMANKARDEŞ olmak isterken arada güçlü bir RUSYA istemiyor!
"G2" olarak yürümek istiyorlar!
Putin buna karşı! Suriye'de bunu gösterdi! Kendisini ve ülkesini tasfiye etmek isteyen güce asla ve kat'a teslim olmaz. Büyük zorluk çıkartır! Bunu yapacak gücü var...
Pentagon kağıt üzerinde oyunu böyle kurabilir. Ancak işler hep onların istediği gibi gitmedi.
GARANTİSİ yok! Rusya kendisi Pentagon ile karşı karşıya gelirken içeriden bir yapı el altından ABD ile anlaştı! Düşünmesi bile korkutucu!
Eğer durum böyle ise oyunu kuranlar yeni oyun düşünmek zorunda! Rusya kolayca elden çıkartılacak, dağıtılacak bir ülke değil... Putin de... Suriye, DÜNYA SAVAŞI'nın yaşandığı yere döndü! Düğüm burada çözülecek.
Bu net ve kesin! Türkiye de bunu düşünerek adım atıyor. Atacak da...
Suriye'deki çekişme dünyanın belli başlı başkentlerinde sancı olarak görülüyor... Sanırım bu sancı daha da artacak!
NOT: AFRİN ve civarında en az 1000 kadar AMERİKAN ÖZEL KUVVETLERİNDEN SEÇKİN ASKERLER BULUNUYOR... Rus uçağını düşüren Ceyşu's Suvvar örgütü de bu askerlerin sıkça destek attığı yapılardan biri....

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Marmara Yerel Haber (www.marmarayerelhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Hack Forum Hacker Forum Hack Forumu Warez Forumu Hacker Sitesi Hacking Forum illegal forum illegal forum sitesi warez scriptler nulled forum crack forumu hacking forumu illegal hack forumu hacking forums